Український Монреаль
-
cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/395533057_357943970014388_7786802657994627634_n.pdf/apartment-for-rent-advertisement-Made-with-PosterMyWall.jpg.pdf?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=2b0e22&_nc_ohc=UGCArCNcNrcAX__Zkb6&_nc_ht=cdn.fbsbx.com&oh=03_AdS_ishTdsgoeq5x429i0_dv9lSRH6OQrqH4keoEa59_oA&oe=653D4790&dl=1
-
Переклади бажано завіряти у перекладача, який є членом ордену в Канаді. Не витрачайте зайві гроші - українського нотаріуса тут не визнають.
-
Хто може вирішити усі твої проблеми? Овен: Терези Телець: Рак Близнюки: Діва Рак: Козеріг Лев: Близнюки Діва: Риби Терези: Стрілець Скорпіон: Лев Стрілець: Водолій Козеріг: Овен Водолій: Скорпіон Риби: Телець
-
Зрозуміло тепер) Дякую!
-
Тут зроблять. Повинен перекладати член ордену перекладачів
-
ого, цікаво... Дякую, не знала. Тобто, брати з собою переклад, але завіряти в Канаді, вірно?
-
Будь-яка країна визнає переклади лише своїх перекладачів (в Україні так само - лише завірені українським нотаріусом). Беріть оригінали документів, а переклади зробите тут. Я як перекладач, наприклад, ніколи не завіряю чужі переклади. Бо люди хочуть заплатити менше, а на перевірку і правку чужих перекладів часу часто йде більше, ніж на власний переклад.
-
Згодна. То навіщо створювати собі зайвий клопіт за власні гроші? 😊
-
Не зовсім так...визнають, але з перекладом печатки укр.нотаріуса в місцевого нотаріуса...так, можливо не всюди
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Так, у мене якраз так і сталось, предавторизація зависла, а потім зробила великий платіж і моя кредитка на 1000 ліміту влетіла в глибокий мінус… предавторизація висіла більше тижня і кредит скор почав падати, скосили 20 пунктів. Тиждень розбирались за ту предавторизацію, тепер виношу їм мозок за кредит скор, розважають мене як можуть 😁
-
Ви про "клопіт" в Україні чи тут?
-
Шановні громадяни, ⚠️ У мережі все частіше з'являються повідомлення різноманітних груп та окремих громадян із пропозиціями допомоги у записі до дипломатичних установ у Канаді. ⚠️ З огляду на це, мусимо поінформувати про те, що Генеральне консульство України в Едмонтоні не співпрацює із будь якими особами, компаніями чи групами у соціальних мережах у питаннях запису в електронну чергу на отримання консульських послуг. ⚠️ Генеральне консульство не адмініструє та не модерує онлайн-чергу, ця черга формується централізовано, на серверах МЗС України, запис до неї проводиться без участі консульських установ та є безоплатним. Подібні повідомлення, зокрема пропозиції запису за грошові винагороди, містять ознаки шахрайства. ‼️PS. На думки команди UA CANADA, це звернення Генерального консульства України в Едмонтоні розділяють і інші консульства України в Канаді. ✅ Не одноразово такі повідомлення, були виявлені також у інформаційному порталі UA CANADA- наших партнерів. 👀 Просимо перевіряти інформацію з достовірних джерел, і якщо виявите таку інформацію ПОВІДОМЛЯЙТЕ АДМІНІСТРАТОРА РЕСУРУ. Остерігайтеся шахраїв 🙂 Дякуємо, з повагою команда UA CANADA. СЛАВА УКРАЇНІ🇺🇦 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Думаю, це підхід будь-якого перекладача в будь-якій країні. Бо коли перекладач ставить свій підпис, він бере на себе відповідальність за якість. Тому чужі переклади завіряти мало хто береться.
-
Не знаю як в Квебеці, в Манітобі пройшов по провінційній програмі і абсолютно всі переклади робив в Україні, деякі навіть і без нотаріуса, тільки печатка бюро перекладів. Жодного питання не було. Потім всіж ті самі документи + нові довідки про несудимість коли подавались на ПР, і так само жодного слова не було про переклади. При подачі на ПР то вже федеральна організація, тому думаю провінція вже не має значення.