Український Монреаль
-
Друзі, вже у цю суботу, 23-го грудня ми вирушаємо у завершальну подорож до Різдвяного Квебек Сіті в цьому році🎄🏰 Це останні день різдвянної ярмарки.🔥 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Покатаємося на санях вздовж чарівного міста. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 3 місця ✨
-
Нам терміново потрібні 10 працівників (асистенти в готелі) на ранкові та нічні зміни, з хорошою заробітною платою та з базовим знанням англійської мови.
-
Привіт всім! 👋 Здається кімната з січня В домі живуть лише українки 🇺🇦. В кімнаті є ліжко, шафа та великий гардероб. Вартість 675 CAD (включено все: інтернет, вода і тд) 📍Розташування - 8 хвилин пішки до метро Vendôme. Прошу писати лише дівчат. Більше фото/відео та інші відповіді на всі ваші запитання в дірект. Дякую😊
-
Тому краще взяти квиток з 2 валізами
-
Можна, але це буде дуже дорого. Ціна купленого багажу*2 (а то і 3) докупляєте на стійці реєстрації.
-
Це онлайн букінг готелів
-
Це спам
-
Можу поділитися деякою інформацію стосовно цього питання. Я мені пояснив працівник CAIBF ( Comité d’accueil) це дає вам можливість пройти огляд у офтальмолога безкоштовно після вказаної дати. Але дуже важлива умова - до цієї дати ви повинні залишитися у статусі безробітного, тобто отримувати соціальні виплати. Якщо після цієї дати ваш статус зміниться, тобто ви почнете працювати, то ви ще зможете використовувати цю пільгу в продовж 6 місяців. На жаль я не скористалася цією можливістю. Тому що дуже пізно дізналася про такі умови та 6 місяців вже минуло.