Український Монреаль
-
Їм скоро зізнаються в коханні: 1 місце — Водолій 2 місце — Близнюки 3 місце — Близнюки 4 місце — Риби 5 місце — Овен 6 місце — Стрілець 7 місце — Діва
-
Найуважніші знаки: 1 місце — Рак 2 місце — Близнюки 3 місце — Лев 4 місце — Стрілець 5 місце — Телець 6 місце — Водолій 7 місце — Терези
-
Нема кота в мішку треба ходити і фоткати просто чіпси із кодами і за це платять 150$ за 500 фото які я зробив за 4 год ось і все
-
Пиши в чат. Кота в мішку нікому не треба
-
Ой, в мене ще й подвійне везіння 🥰😅
-
Зізнавайтесь в коханні
-
‼️Друзі, 138 розвідувальна бригада ПОТРЕБУЄ НАШОЇ З ВАМИ ДОПОМОГИ! 🇺🇦💪🏻 RESILIENCE ENT. та MUZYCHKO TEAM вирішили допомогти хлопцям та зробили розіграш СУПЕР КВИТКА на ВСІ концерти Resilience Ent. в 2024 році та крила від Шахеда-136, який був збитий під Бахмутом. 🎟️+🪽 УСІ УМОВИ ТУТ 🎄Робимо добрі справи разом та отримуємо подарунок на цілий рік! 🇺🇦 Разом до перемоги!
-
Друзі, вже у цю суботу, 23-го грудня ми вирушаємо у завершальну подорож до Різдвяного Квебек Сіті в цьому році🎄🏰 Це останні день різдвянної ярмарки.🔥 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Покатаємося на санях вздовж чарівного міста. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 3 місця ✨
-
Перездається квартира 3 1/2 Ціна 1175 CAD в ціну включений інтернет. В квартирі є пральна машина та сушка. У будинку є ліфт. 438 377 6600 Дмитро.
-
Порадьте ,буду дуже вдячна!!!!
-
Доброго вечора!!! Тут є Іглотерапевти.,Гомеопати, Дієтологи, Костоправи які працюють зі страховими.Дякую
-
Ви можете переглянути у своєму обліковому записі на сайті Гідроквебек графік споживання по днях за ці два місяці. Ви побачите скільки квт ви витратили щодня. Можливо ви високу температуру виставляли. У нас, наприклад, плита, підігрів води, прання, сушіння та опалення. з 15 листопада за 37 днів 75 доларів набігло. Але я ставлю температуру +21- +21,5, дуже рідко коли +22.
-
Привіт усім! У зв'язку з переїздом мого друга, вільна кімната вже чекає на свого нового мешканця в квартирі на вулиці Avenue Van Horne вугол Côte-des-Neiges. Усі послуги включені в ціну, включаючи Wi-Fi, посуд, меблі та інші зручності. Це чудовий варіант для тих, хто тільки прибуває у місто. Звертайтеся до мене в особисті повідомлення, щоб домовитися про перегляд.
-
31 грудня 2023, 21:00 Благодійний новорічний вечір «2024. З вірою в Перемогу» (КДУ / Криївка на Боб'єн) Запрошуємо зустріти Новий рік в патріотичній атмосфері нашого волонтерського кафе! Вас чекають смачні страви української кухні, лотереї, розігравки, караоке, українська музика, флешмоб, сюрпризи!!! Неповторна новорічна ніч від Комітету допомоги Україні м.Монреаль! Приносьте з собою свої улюблені напої! Вартість $50. Передоплата. Інтерак [email protected], примітка «Новий рік». ВАМ ВІДПОЧИНОК - ЗСУ ДОПОМОГА! Бронювання обовʼязкове! 514-814-6384 [email protected] СТОРІНКА ПОДІЇ (FACEBOOK)
-
6376 Boul Gouin O, Montréal, QC H4K 1A8
-
Придумайте назву
-