Український Монреаль
-
Я теж про державну.
-
Я про державну школу, не приватні. В більших містах ситуація з цим краща бо є приватні школи. але , наприклад, орендувати квартиру в Києві за зарплату вчителя навіть у приватній школі сенсу не було.
-
Це якась ліва коаліція за права. Не факт що їх думку десь воаховують
-
Ну не знаю який у вас шлях там був і де. Але в Запоріжжі в довоєнні доковідні часи дехто з вчителів і 30-40 мав з репетиторством. При нашій ціні життя це не менше ніж вчитель тут в якості життя. Тіж лікарі подекуди заробляли менше.
-
Ну я написав що то з шабашками. Сердня зарплатня вчителя - 14к. Якщо лишити міста - то буде десь під 20к Ще 20к майже в більшості кесів бʼється шабашками.
-
Маю бажання познайомитися з щирою, доброю дівчиною 23-35 років виключно холостячкою, для створення нашої християнської сім'ї. Чоловік ввічливий, симпатичний господар, люблю готувати смачні страви, відпочивати на природі. В особистому листуванні розповімо один одному про себе більше. мешкаю м. Львів. Відповім на анкети з фото. Корінний Львівянин вайбер 0975682312
-
Я маю знайомих в держ школах. Якщо ви пішли зі школи в 2016 то можливо ви в чомусь і праві.
-
Я залишила школу в Україні, коли зарплата була в межах 6000 грн. Не знаю чи працювали ви в державній школі, що так старанно сперечаєтесь про цю сферу. Я там була 15 років. Але ж напевне вам краще знати.
-
Я тільки про те що канадці не завжди говорять в обличчя те що думають, бо це в них неприйнято. А взагалі так, у мене теж позитивний досвід спілкування з місцевими. Особливо в Монреалі дуже багато цікавих людей.