Український Монреаль
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Привіт друзі! Я хочу поділитися з вами своїм незабутнім досвідом подорожі до Квебеку з компанією Moisha. Це була чудова поїздка, яка залишила в мене купу емоцій та вражень.🎁😌 Я не можу не відзначити, що компанія Moisha – це справжні професіонали своєї справи. 👍🏻Організація поїздки була на найвищому рівні, все було продумано до дрібниць. Організатори були дуже доброзичливими та уважними до кожного учасника поїздки.🙌🏻 Місто Квебек виявилося неймовірно красивим та затишним. 🤌🏻☺️Я була вражена його архітектурою, вузькими вуличками та мальовничими краєвидами на річку. Ми відвідали деякі визначні пам'ятки, випили знаменитий глінтвейн та побували на водоспаді Монморансі.😍 Я рада, що обрала компанію Moisha для своєї поїздки та отримала такий незабутній досвід. Я рекомендую всім любителям подорожей звернутися саме до цих професіоналів і вирушити у захоплюючу подорож Квебеком!💯
-
Ну, це можна бабкам на лавці розповідати) Ми виїхали з Дніпра 2 місяці тому. Люди працюють, армія бореться. В мене брат на Донеччині, чоловік збирає детектори БПЛа. Це таке у вас - передсвяткова депресія.
-
Передам контракт на квартиру с 1-го января. Просторная светлая студия после ремонта, есть балкон и большие окна. Без мебели, кухня оборудована. Сушилка и стиралка в здании. Разрешены коты или небольшие собаки. В пешей доступности много магазинов: maxi, IGA, Provigo и др, а также оживленная улица Массон. Автобусная остановка в 100 м, до метро ехать около 10 минут, на любую из трех линий (синяя, зеленая, оранжевая) В этом районе также много детсадов и парков Квартира находится по адресу 3355 Boulevard Rosemont, H1X 1K4, Montreal
-
Міняє. І тут не треба бути юристом, достатньо просто відкрити тлумачний словник. Дезертир- це людина яка втекла з діючоі військової служби. І дезертирство - це кримінальний злочин. Людина яка не служила а поіхала з України - не є дезертиром. Більш того вона не порушувала жодного з закону. Як би вашому мозку того не хотілось. Але ви авжеж таким не цікавитесь, бо ви з тих хто кричить всіх на фронт, не думаючи про наслідки. І взагалі збавте обороти. Вважайте це за попередження