Український Монреаль
-
Всім привіт. Робимо ваше авто красивішим за вашу дівчину… майже. Так щоб не ревнувала 😍😍😍 Хімчистка: ті всі шампуні та мила про які ви чули але не знаєте що ваша ляля потребує. Полірування: той крем для тіла і у всіх таке враження що ви її цілували всю ніч. Покраска: незабутні барви її краси про які вже забула. Повне ТО: зробимо так щоб не хрустіла як старий вуйко. Діагностика: треба ж знати заздалегідь який догляд вона заслуговує. Огляд авто при покупці. Буде такою красунею як наші українки. www.instagram.com/ascar_mtl?igsh=MTJhNXU5azI1b2dqYQ== maps.app.goo.gl/5mpn54hWrQ7hApL96?g_st=it +1 (438) 396-0265 Саша
-
як я розумію ні - це ж типу профорієнт
-
Доречі як на мене теж логічніше було б
-
Ходімо разом 14 січня на протест проти участі російських і білоруських спортсменів у Олімпійських іграх! facebook.com/events/s/la-protestation-contre-la-part/642585168073119/
-
Зроблю 😁
-
Доброго дня Шукаю роботу для кухара в Монреалі. Маю великий досвід роботи та cv😏 Буду вдячний за будь-яку інформацію!🤝
-
Я ще в інстаграм не анонсував
-
Мати моя рідна! Вже майже велика частина місць заброньовано. Мене ви лякаєте.
-
Пані Онищенко молодець
-
Запрошуємо Вас взяти участь у Програмі Емоційної Допомоги для українців у Монреалі. Ця програма була створена у 2022 році, щоб допомогти українцям подолати численні стреси пов'язані з переживанням війни та переїздом до Канади. Це також чудова можливість зустрітися з іншими українцями, поділитися своїм досвідом та відчути себе частиною нашої великої родини. Запрошуємо Вас на наступні заняття цієї неділі 14 січня: творчі заняття для дітей (4-9 років) групи підтримки для підлітків (10-14 років) танцювально- рухові заняття групи підтримки для дорослих (з 21 січня 2024) арт-терапія для дорослих (з 21 січня 2024) тайцзи (з 21 січня 2024) Заняття проходять кожної неділі у приміщенні УНО-Квебек за адресою: 405 Av. Fairmount O, Montréal, QC H2V 2G5, Canada. Програма БЕЗКОШТОВНА та відкрита для новоприбулих українців. Групи підтримки проходять паралельно з заняттями для дітей, щоб дозволити батькам приєднатися до груп. Більше інформації на нашому сайті fnuquebec.ca/wellness/. Для відвідання занять реєстрація на вебсайті обов’язкова!
-
www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7151668276614352898?utm_source=share&utm_medium=member_ios
-
Доброго дня,можете підсказати де найдешевше пройти мед огляд для WP.Дякую
-
Всем привет, кто работают в доставке Убер или такси напишите в личку, спасибо