Український Монреаль
-
але по факту ви НЕ ЗНАЄТЕ як буде оцінювати реальний роботодавець ..... та щось у цьому світі пішло не за планом....
-
Тому помолимося, щоб солодка булочка зустріла такого толерантного роботодавця, як ви :)
-
О добре але з таким підходом скіки кандидатов не отримало роботу бо був не той нікнейм)))) але то Ваше право відбирати кандидатов по ващому методу. Тому Ви молодец)
-
А є роботодавці, які не ставлять одне вище другого, а хочуть щоб ВСІ елементи були без питань. Тому оберуть кандидата, у якого не треба чимось поступатися. І так дуже часто працює ( я сама так наймала людей)
-
Я ж кажу, різні роботодавці та помолимося .
-
Те, що ви так наймали - це не означає, що всі так наймають. Світ трошки складніший. Мені прилітає за те, що у мене в акаунті в лінкедін багато про війну. Типу це відлякує потенційних працедавців. Якщо працедавець як страус хоче зарити голову від жаху, що відбувається в Україні, мені з таким працедавцем не по дорозі. Я не буду підлаштовуватися під когось, а буду шукати того, з ким у нас спільні цінності.
-
Ні, просто я працювала в крупному бізнесі :)
-
@bueno_helga Подивиться будь ласка, тут з'явилося багато дуже корисної інфи. Та ще раз прошу вибачити за образливих слова.
-
@bueno_helga
-
Я б її не взяла на роботу, бо не кожен роботодавець може собі дозволити мати не стовідсотково якісну роботу працівників. Або не ідеальних працівників. Або працівників, яки не викликають довіри. Так далі
-
Так а в чому питання? Ми по-різному бачимо як працює бізнес. То й що?
-
У нас 2 тижні лише канікули, але можна взяти опцію на канікули на один семестр влітку
-
В мене був один рівень з середини червня (11 тижнів)