Український Монреаль
-
Дякую!
-
В кого є email rbc банку? Зараз за кордом, немає змоги їм подзвонити, а питання термінове. Буду вдячна
-
Я дивлюся, Ви агресивно налаштовані до людей. Ви хіба не розумієте, що у всіх тут свої питання та ситуації. Є конкретні питання, і потрібно давати конкретні відповіді. Я пропрацювала волонтером у Парижі 8 місяців. Були різні люди, багаті, бідні, самотні та сім'ї. Одні залишилися, інші поїхли. Одні з Маріуполя, де все згоріло, інші з Ужгорода, де війну бачили лише з тб. Але ми однаково відповідали та допомагали людям, щодня, крім неділі! Так само, 100 людей, щодня! Подумайте про це.
-
Я дивлюся, ви приїхали не підготовлені, і задаєте питання що піднімалися протягом двох років. Але скористатися пошуком, то не ваш вибір. Ваша історія в Парижі, це лише ваша історія, волонтери як правило не розказують у підсумку що вони 8 місяців працювали волонтером) Вам я написав лише реалії. Бо у вашому питанні про додатковий час в готелі прослідковується бажання «економити». Я вам написав чого не варто.
-
Зараз виїхала в Туреччину. Повернусь через 1,5 місяці поки всі документи тут зроблю. Звідси немає можливості подзвонити, шукаю як їм на емейл написати
-
Чому не можете подзвонити? 1-800 номер?
-
Спробуйте відділення, в якому відкривали рахунок