Український Монреаль
-
Нашару і оцет солодкий
-
Кінцева нової електрички REM. Дуже раджу навіть тим, хто живе в місті на острові.
-
А чому нахлібники? У Канаді, хіба є соціальна допомога? Тут когось утримують? Тут треба працювати як раб! Якщо ти не фахівець і без суперської мови. Дуже хороша перспектива жити з чужими людьми під одним дахом. Тим більше з людьми, які мають іншу ментальність, звички, режим. Я поживши в ЄС, дивлюся і тут, є добрі українці, які просто виїхали першими і забули про це. Але ж війна йде! І не забувайте, що ви всі тут, як і я, ціною крові тих, хто зараз б'ється з ворогом в Україні. Дивлюся обурення тільки від чоловіків, хоча теж є питання, чому Ви тут.
-
Загугль Dix 30.
-
Немає в них пошти тільки дзвони
-
Добрий день, шукаю підробіток у Монреалі , якщо хтось має контакти прошу вислати в пп
-
Тут є соціальна допомога, якщо ви не знали, тут багато хто жив у сім'ях і байдикували, і їм було якось по барабану що вони живуть у когось і чекали що все за них будуть робити тощо. Тут всі іммігранти працюють як раби аби вижити, не потрібно нас виділяти окремо, ми не кращі і не гірші за інші нації. Ще раз повторюю обурення через те що дох...ра "туристів" спаплюжили думку про українців, прилітають тільки аби безкоштовно пожити в готелях, отримати 3к баксів і декілька місяців посидіти на соцвиплатах катаючись по Канаді, щоб потім в соцмережах писати - ой це дно, а не країна, вернусь я в Германію. Більшість яких прибули, елементарно хоча б раз в місяць могли б приходити на пікети щодо підтримки України, не говорячи вже щоб матеріально підтримати наших співвітчизників в Україні. І коли мені канадійці говорять, чому так мало приходять на мітинги чи пікети, чому українці роз'єднанні і постійно сваряться між собою, замість того щоб бути одним цілим, я просто не маю що сказати, бо мені соромно за те що я бачу тут.
-
Для вас це невеликі гроші, а для деяких це «шанс» приїхати, розповісти який ти нещасний, отримати гроші, пожити в готелі, зʼїздити на Ніагару (щоб сусіди точно заздрили). І назад на виплати ЄС І це вже не власні спостереження, а відгуки канадійців, що дуже розчаровані
-
Оце вже ппкс 💯
-
Добре вас розумію, але ставитися до цих грошей як до "відкупних" - то таке собі....
-
ця історія зараз скрізь. ЄС, Канада, США. Але це нічого не змінює. Навіть якщо люди приїдуть по гроші і поживуть якийсь час у готелі. Це не ті гроші, заради яких люди спеціально прокручуватимуть плани. Це лише 2200 євро з них мінус переліт 800 (в дві сторони). 1600 залишається, а діти отримують 1100 євро, мінус переліт, 300 залишається. А харчування? Ви серйозно ?! Зараз країни ЄС поголовно платять відступні, від 2000 євро за людину, просто. Що б тільки взяв гроші та поїхав. Швейцарія на сім'ю сплачує 10000 франків. Так що ці гроші не дає уряд просто так, вони відкупні.
-
Спитайте розчарованих канадійців про доцільність ввалювати 740 лямів в дах старого стадіону. Мені теж туристи-3000 не подобаються, але коли бачу таке на новинах, то розумію що проблема не з туристами
-
Олімпійський стадіон Монреалю
-
Та ніхто нікого не засуджує) всі туристи пишуть що вернуться і хто ми такі щоб не вірити 😉 Сморід почався після мого коментаря, що варто знімати житло вже, щоб з першого числа заселитися, а не посеред місяця писати тут знову, чи продовжать нам ще готель, бо вже грошей нема, хоча не все встигли побачити.