Український Монреаль
-
Всім привіт! 🙋♀️ Буду дуже вдячна за зворотній звʼязок.Сьогодні прилітаю в Канаду, в аеропорт Монреалю. Хто знає, як зараз ситуація з житлом? Мені сказали, що безпосередньо в аеропорті є кіоск з нашими волонтерами, який працює з 08:00-23:00. Наскільки мені відомо, 29.03, у канадців вихідний день (Good Friday). Тобто я так розумію, займатись усім потрібно вже з понеділка? Трішки переживаю, оскільки лечу сама. Знайомих немає в цьому місті. Як бути по прильоту? Де здавати медогляд, подати документи в банк? Можливо хтось теж так летів, є знайомі, контакти. 🙏🏼
-
Ми летіли 20 березня,укр.кіоск працював після 23:30 , ніби всім надали житло і таксі до готелю . Ворк перміт повинні дати , а все інше зробите після свят
-
З вівторка. Понеділок теж вихідний.
-
Можете порекомендувати стоматолога в Монреалi, чи може хтось з наших допомогти? Щойно випала коронка у зубi, болить i зуб зараз вiдкритий, якомога скорiше треба коронку ставити назад, незнаю що робити I до кого звертатися ?! Можливо хтось для украïнцiв робить безкоштовно, або дуже дешево? ! Як воно сталося невчасно😱 Дякую заздалегiдь🙏
-
Ви проживали в Монреалі? Як там з житлом? Знаю просто, що готель дають в Оттаві. Але туди добратися потрібно..
-
Я вже точно не пам'ятаю, але здається, вони раніше на вихідних працювали, але, можливо, в скороченому режимі. Якщо торговий центр, де вони знаходяться, завтра працює, то, можливо, і вони будуть працювати.
-
В суботу точно працює, бо мене записали
-
Я користувався turo приймають українські права. Карткою платив американською дебетовою. Дуже зручний сервіс по принципу як Airbnb
-
Напишіть мені