Український Монреаль
-
Доброго дня! Отримали картку від червоного хреста. Працівник,що її давав, сказав,що в конверті є інструкції як перевірити баланс і щоб я перевіряла,щоб побачити коли кошти надійдуть. Спробувала перевірити - видає отаке. Це значить що картка не активована і гроші не надійшли? Чи це якась помилка і треба до них їхати?
-
Думаю що треба зачекати
-
Коли отримали? Активація наче має бути добу
-
Активація карти відбувається при першому платежі, інколи потрібно спробувати провести через термінал 2-3 рази щоб активувалась
-
Підкажіть будь ласка, бухгалтера по податках. Дуже дякую 🙏
-
Дякую.Підскажіть я правильно розумію,без сін рахунок в банку і медікал пройти не вийде?
-
Дякую.
-
Вітаю.Підскажіть будь ласка.Шукаю Service Canada,але пише ,що відчиняться тільки з вт.Можливо хтось знає,чи може десь сьогодні працює цей сервіс?Можливо в аеропорту?
-
Дякую за відповідь.Спробую тоді сьогодні в банк заїхати.Підскажіть будь ласка де можна купити сім карту не контрактну?Знаю що в бак треба їхати вже з місцевим номером телефону.
-
Рахунок в банку відкривають без sin. На медікал він теж, здається, не потрібен. Мене не питали. Але ви спробуйте спочатку записатись на той medical, може у вас вже все буде