Український Монреаль
-
Доброго вечора. Зорієнтуйте, будь-ласка, чи можна пробувати шукати садочок з дофінансуванням (той, який по 9.10$ в день)? Чи він недоступний для новоприбулих?
-
Доступний. Мій син вже два роки в такому садочку.
-
Підкажіть де купляєте дитячий одяг для хлопчика?
-
ЕСТЬ НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ — Доход 200-500$ в день — Необходимо полтора-два часа в день Ставьте + в Л.С
-
Всьо пройшла,може учбова , тихенько так гуділа
-
Я чую на Гранд Бульвар
-
Що це за сирена
-
Опять виє
-
Онлайн. Картерс h&m і тд. Де знижки, всеодно малий одяг вбиває будь який.
-
Доступний по закону. Деякі директори садків кажуть що ні але це не зовсім так(вони чогось нас приплітають до рефюжи чи асілум сікерів ким ми не є)
-
Дякую 👍
-
Ну внутрішній документ не може протирічити закону і правилам наскільки я знаю. Там спірно що відмовляють. Бо досить чітко прописанно що ворк перміт без вказання типу.
-
Я навпаки знаю випадки коли відмовляли, але це виглядає більш як виключення. Здебільшого беруть і навіть після перевірок ніяких проблем немає
-
Не зовсім так. У директорів садочків є внутрішній документ, в якому вказаний case type воркпермітів, з якими вони можуть брати діток з першого дня приїзду. Наш номер, куаетівський - 20. І цього номеру в дозволеному списку нема. Кажу з власного досвіду: відмовили в 5 садочках по цій причині 1,5 роки тому. Може зараз щось змінилося. Всі директори показували цей документ і вибачалися, що тому не можуть взяти. Є багато випадків, що беруть наших, як вже директори мутять, не знаю. Але як є один куатчик в садочку, то візьмуть і інших, то те, що я бачу. В групах Квебек сіті рік тому обговорювали два випадки, коли попросили піти після перевірки в садочку.
-
Тому і німагаються тикати кодом перміту щоб місця звільнити.
-
Проблема в іншому, реально місць не вистачає, тому навіть і місцеві не отримують місце записавшись з народження. Відповідно як тільки приїхав знайти дуже важко