Український Монреаль
-
Ще від директора залежить - деякі спеціально в пріорітет ставлять мігрантів бідніших, а деякі кодом тичуть. Не знаю як воно там працює, але десь так виглядає для мене
-
У всіх садочках, що я зверталася, було по 1-2 вільних місця в групу відповідного віку. Всі садочки були субсидійовані, тому директорам було вигідно мати full house. Також то був жовтень-листопад, коли мало шансів що хтось переїде і шукатиме місце в садку. В нас були зацікавлені, бо місця простоювали, але не наважувалися брати
-
Пряма цитата Pour que votre enfant puisse occuper une place subventionnée, vous devez être admissible au paiement de la contribution réduite. Pour y être admissible, vous devez résider au Québec et avoir l’un des statuts suivants : • être citoyen canadien; • être résident permanent; • être titulaire d'un permis de travail (ou être exempté de l'obligation d’avoir un tel permis) et séjourner au Québec principalement afin d'y travailler; • être un étudiant étranger, titulaire d'un certificat d'acceptation et bénéficiaire d'une bourse d'études du gouvernement du Québec; • être reconnu par le tribunal canadien compétent comme réfugié ou personne à protéger et être titulaire d'un certificat de sélection délivré en vertu de la Loi sur l'immigration au Québec; • s'être vu accorder, par le ministre de la Citoyenneté et de l'Immigration, la protection en vertu de la Loi sur l’immigration et la protection des réfugiés et être titulaire du certificat de sélection délivré en vertu de la Loi sur l'immigration au Québec; • être titulaire d'un permis de séjour temporaire en vue d'obtenir la résidence permanente et du certificat de sélection délivré en vertu de la Loi sur l'immigration au Québec; • être autorisé à soumettre une demande de résidence permanente et être titulaire du certificat de sélection délivré en vertu de la Loi sur l'immigration au Québec.
-
811
-
Підкажіть куди треба звертатись якщо прям сьогодні потрібно попасти до лікаря.
-
www.facebook.com/share/p/UXDbWizChuDEjxC1/?mibextid=oFDknk
-
Не буду з вами сперечатися, я тільки розказала власний досвід. Якщо хтось вирішить щось доводити директорам садочків, то бон кураж)
-
А, зрозуміла, дякую 😊
-
ні лінія медсестер можуть дати апйонтмен на сьогодні чи завтра
-
Це що швидка?
-
у нас пункт 3 і там нема як в рамкю переліку пермітів які підходять чи ні
-
Ви думаєте, я не демострувала?) всіх цікавив тільки воркперміт і case type
-
тут щараз цікавий кейс слухається в верховному суді на тему того що кєбєк заборняє субсідайз чайлдкер для рефужі і асілум сікерів навіть ці обмежження дуже спірні з точки зору закону
-
Доречі асілум сікери і зараз можуть йти в субсідайзд бо є рішення апеляційного суду. Кєбєк оскаржує його в верховному суді пле поки рішень нема то апеляційне рішення в силі. Он трохи інфи з цього приводу: montrealgazette.com/news/quebec/quebec-turns-to-supreme-court-to-stop-asylum-seekers-access-to-subsidized-daycare#:~:text=Local%20News-,Quebec%20turns%20to%20Supreme%20Court%20to%20stop%20asylum%20seekers'%20access,children%20in%20Quebec's%20public%20daycares.
-
Не зовсім лежит. Бо там кейс з тими хто має перміт і по логіці платить податки