Український Монреаль
-
І ще одне цікаве питання Чи є тут дівчата які полюбляють стиль регетон(танці,музика) ? Якщо є відгукніться☺️ буду рада познайомитись
-
По перше у деяких випадках, якщо виїжджати тільки в США, то можна для повернення в Канаду застосувати visa exemption, але я не певен, що багато прикордонників читають той пункт. По друге туристична віза і ворк перміт це нормальна практика, у багатьох саме так.
-
Вакансія Вакансія!!! КАНАДА/США Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
onhockey.tv/index.php?place=liveall&channel=dfhdfdfh32
-
Alexi, що я смішного сказала, що отримала таку реакцію? Тут група для українців. Чи я помиляюся? Тоді не розумію чому група має назву повʼязану з Україною? Чи то ви помилилися групою ? Це питання риторичне, можете не відповідати.
-
Короткометражний фільм (приблизно 8 хвилин) розповідає про українського батька-одинака, боксера з пораненими руками, який змушує свою 12-річну доньку бігати в морозну погоду Монреаля. Під час пробіжки вона ховається в пральні, але там на неї нападає інший підліток. Нам потрібні два актори: Суворий чоловік середнього віку Дівчинка 10-14 років Вільне володіння українською мовою – обов’язкове. 📅 Зйомки: 15-16 березня 2025 💰 ОПЛАЧУЄТЬСЯ Для подачі заявки надішліть: 📸 Актуальні фото (headshots) 🎥 Коротке відео-знайомство (українською мовою) Заявки можна надсилати на мій імейл: [email protected]
-
Вітання. 🔧 Потрібен майстер для ремонту електроприладів 🔧 Зазвичай виходить із ладу або потенціометр або невелика плата управління. Може є хтось із досвідом для невеликої постійної підробітки? Дякую
-
004
-
Є тут ті хто продовжував work permit вдруге?
-
Треба лише заплатити 255 cad
-
Підкажіть, будь ласка, протягом якого часу приходить повернення податків після розрахунку, можливо, хтось це вже робив минулого року. Дякую
-
Гороскоп циганки на 21.02: ♈ Овен - вчитися на помилках корисно, але енерговитратно ♉ Телець - ваш соціальний ліміт закінчується після п'яти хвилин розмови ♊ Близнюки - інтуїція каже, що краще цього не робити, але не каже, що саме ♋ Рак - якщо нічого не очікувати від життя, воно не розчарує ♌ Лев - мрія дитинства - стати дорослим, це найгірше рішення в житті ♍ Діва - планували не нервувати, але плани змінилися ♎ Терези - доросле життя - це коли «потім» уже не варіант ♏ Скорпіон - енергія закінчилася, будь ласка, зверніться пізніше ♐ Стрілець - довіра - це прекрасно, але наявність доказів заспокоює більше ♑ Козеріжка - хотіли пригод, але тепер хочеться спокою ♒ Водолій - накопичувати багатство не виходить, тому ви накопичуєте втому ♓ Риби - ідеальний план: нічого не робити. реальність: знову щось треба.