Український Монреаль
-
Я вчора отримала
-
СРОЧНО!!! Есть люди которые ставят ставки на спорт???? Напишите мне Есть серьезное предложение
-
Доброго дня. Допоможіть розібратись будь ласка, наскільки я розумію то кожен член родини подає окремо свою декларацію?! Сьогодні зателефонувала до САСІ, хотіла взяти апойтмент , бо чула що вони допомагають з деклараціями, у мене 0 декларація, працює лише чоловік і все оплачує він, то ж в САСі сказали що ми не можемо окремо подаватися, лише разом. До цього я була впевнена що я дам чоловікові номер своєї декларації чи податковий номер (не знаю як правильно) і він додасть до своєї, але нам чітко сказали що ми повинні подавати разом. То ж як правильно, можливо хтось знає?
-
Разом подача, бо там є зв'язок між ними, але у кожного в результаті буде своя декларація.
-
Добрий день. На одному з заходів в громаді минулого тижня одна українка подала мені інформацію про організацію, де безкоштовно зроблять прості декларації. Вона також там буде. Якщо цікаво, можу скинути Вам в пп. Бо не знаю, чи адміни пропустять в загальному чаті.
-
Привіт! Продаю свій MacBook Pro 13” (M1, Touch Bar, 16GB RAM, 256GB SSD). Ноутбук в ідеальному стані, без подряпин і пошкоджень. Завжди зберігався у захисному чохлі та використовувався дуже дбайливо. Здоров’я батареї – 88%, клавіатура англійська + російська. Пристрій повністю очищений і готовий до використання. У комплекті: Оригінальний зарядний пристрій Захисний чохол у подарунок Ціна: 1050 CAD (оплата готівкою) Зустріч у центрі Монреаля
-
Дуже класно розказує як податися, крок за кроком. Я по цьому відео і подалась
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=apLXVhYRIA9x3_um