Український Монреаль
-
Спецефекти для Голлівуду.
-
тут у монреалi вони точно будуть вiддавати перевагу канадцям у багатьох галузях, вони хочуть native bilingual speacker
-
Я думала що я в Монреалі тимчасово на один контракт, а залишилась вже на п’ять років тут :)
-
Ванкувер гарне місто, я думала туди їхати ще два роки тому, але мені хотілось своє житло, а не клоповник у Барнабі :)
-
справа не у тому що вiн найдорожчий, справа у тому що ти вже мусиш бути кимось, щоб прийiхати та бути конкурентноздатним на фонi iнших. А так там оренду можна подужати, з тими зарплатнями
-
Ми в Торонто були.
-
підкажіть, пліз, у мене в Україні приват кредитна карта, яку потрібно погасити, тут у мене карта дежардинс, сьогодні спробували перевести гроші і зі 100 дол у мене стягується 15% (як то не дуже умови і все це дуже проблематично, просто з додатка зробити неможливо, хоча запевняла співробітниця, що все гуд, при цьому у неї самої вийшло з п'ятого разу... може є якийсь банк інший, де можна без проблем переказувати гроші на кредитку приват або моно банк в Україні?
-
Ми сюди не їхали поки не було офферу)
-
ти тiльки мiсцевим не кажи що ти надлюдина, що нацiя надлюдей усе ось це з чату не винось лiпше
-
ви зараз теж можете поiхать до умовно Ванкуверу та обiсратися, але ж це не робить Канаду поганой, треба вивчати/дивитися/цiкавитися