Український Монреаль
-
Дія))
-
Та, не можу, навіть, щось просте завершити) і голова розуміє, що тут безпечно і треба влаштовувались і забирати своїх і все одно журба)))
-
Я відповів на слова @Mykhtar99 , який порівнював 1990-і з приїздом через "десятки" років (2012? 2015? 2020?)
-
Медицина найкраща я вважаю.
-
Справа не в тому. Головна біда в невизначеності життя і в Україні. Навіть якщо не рахувати війну і наслідки. Ну дивіться. Як можна в Україні накопичити на пенсію? Скажімо уявіть, що ви почали працювати в 1990 році і почали відразу накопичення. Який сумарний індекс інфляції був в Україні з 1990 по 2024 рік? Кілька тисяч процентів. Можливо десятків тисяч процентів. Тобто гривня, що ти відклав у 90, або 92, або 96, зараз навіть не копійка. Сенс жити в Україні, якщо ти у похилому віці не будеш мати заощаджень.
-
Слухайте, хіба в житлі справа? А глибше ніколи не пробували заглянути? Чому прийшла війна? Як виявилося так, що були не готові і роззброєні в 2014? Де була воєнна доктрина в якій би мав бути визначений потенційний ворог і хто він? Це все наслідки політики саме цих років. Навіть сьогодні нам звідти гикається. А ви кажете житло.
-
Про те і кажу