Український Монреаль
-
Мені в'їхали в бок від бамперу до бамперу, страхова покрила ремонт - ціна 8к. Ціну страхова не підняла. Якщо це страховий випадок можете через неї спробувати. А так якщо машина в лізингу, чи в кредиті я б брав у офіційних. з того що бачу, дорожче на відсотків 30% (це порівняння субару з гаражем ноунеймом)
-
Почитайте полісі уважно
-
О, у нас дежарданс)
-
Ну як мінімум у мене так в полісі прописанно
-
У дежарден перший клейм наче не дає підвищення. Зате якщо буде другий то там і за перший і за другий вкатять😂
-
Привіт. Таке питання. Чи святкують у Квебеці День вчителя? За календарем він, здається, в цю суботу, 5 жовтня- Всесвітній День Вчителя. Дуже хочемо привітати нашого вихователя у садочку. Вона дуже класна. Хоча б якийсь букет квітів. Чи святкують цей день тут? Або можливо є якийсь місцевий День вчителя
-
Бо мені і підмінну автівку давали
-
Просто гарантія виробника не поширюватиметься на ті вузли і деталі що ремонтувались або якщо гар випадок викликаний цим дтп. Але то зо так що так
-
Ну нам важливо було просто зрозуміти, чи грає роль де саме ремонтувати машину, бо страхова сказала що наш салон запросив більше ніж страхова готова покрити в цьому випадку, тому якщо ми готові доплатити цю різницю, то ок, а якщо не готові, то страхова звернеться до своїх партнерів. Сума доплати схоже буде не великою, і ми доплатимо, але просто на майбутнє хочеться зрозуміти чи воно того вартує
-
Фара також подряпана)
-
Ну на майбутнє, якщо трапиться гарантійний випадок саме з цим місцем, або з місцем, викликаним цим дтп, то ремонт в салоні де і купували машину збереже гарантію?
-
Але якщо ремонтуватись у офіційного, то гарантія ж покриватиме це місце?
-
Зрозуміла, дякую!)