Український Монреаль
-
Сфера it, логістика, будова, автосервіси і ще багато чого
-
I вiд рiвня конкуренцiï В IT вiн прям пздц
-
Будь-яку можна знайти, типу Ван От, Вінерс, Супер С, Костко (в Сан-Брюно вже 8 дівчат працюють). Знайома дівчина знайшла швачкою, дуже швидко без FR/EN, допомогли місцеві. За фахом теж можна але залежить від фаху і запиту в Канаді і трошки везіння або не трошки))) SAQ казав на осінь потрібні будуть люди.
-
Я робила інтерв'ю по UX навесні цього року, для одного джоб трекера. Фулстак з досвідом роботи в Канаді, з ПР шукав роботу 6 місяців, без ФР. Далі, UI/UX дизайнер вище мідла, мені так здалось, з міжнародним досвідом, 4 місяці. Я шукаю але не постійно відправляю бо францізасьон але вже надоїло... коротше активність була в березні) Зараз буває або оверкваліфікейтед або вибачте - закрили.
-
Дивлячісь що вмієш. Ші чи девопсам всеодно норм
-
Зараз навiть сеньори struggling with the market
-
Я вже рiк i 3 мiсяцi в пошуках,за цей час було 13 iнтерв’ю
-
І затребуванності твоїх скілів
-
Залежить від досвіду
-
От я якраз ML Engineer з 3 роками досвiду(неканадського звiсно) та профiльною вишкою
-
Знайома в Калгарі, дизайнер графічний рівня сеньор, працювала в оперативній поліграфії, типу друк на футболках😔
-
Наприклад мій знайомий власник готелю у даунтауні завжди казав, що йому пофіг на французьку у його співробітників. Але у нього дійсно більшість гостей із Штатів. Район теж має значення, хоча я розмовляв з хлопцем, якого без французької узяли на роботу у Віннерс Бушервіль. Якби мені хтось це сказав, я би не повірив. Хоча його узяли саме для складу, у зал йому зміни не ставлять.
-
Це типу того що було восени в Palais des Congrès? Я був на 5 таких Плюс десь на 11 мiтапах