Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 385.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Вони тут такого ще не бачили, тільки в кіно 🤣🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐋
    wrote on last edited by
    Прям згори залетіти в магазин😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5243746619T Offline
    t5243746619T Offline
    EmilyRose
    wrote on last edited by
    Хто користується в Монреалі картою приват ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t592957908T Offline
    t592957908T Offline
    Roma Roma
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 26.12: ♈ Овен - бюджет у вас гнучкий: може вистачити аж на два дні ♉ Телець - ви любите людей, але тримаєтесь осторонь ♊ Близнюки - ваш підсумок року: - вимоги виросли до всіх, окрім себе ♋ Рак - якщо від вас хочуть, значить перехочуть ♌ Лев - для ваших бажань вже треба не джин, а інвестиційний фонд ♍ Діва - виглядати невтомлено 24/7 - це теж робота ♎ Терези - ціни на таксі під час свят - це нагадування, що за все треба платити ♏ Скорпіон - вас не лякають підсумки року, а те, що їх доведеться обговорювати ♐ Стрілець - список бажань на новий рік? а може краще кошторис? ♑ Козеріжка - якщо будете починати нове життя, то краще вже з 2 січня ♒ Водолій - ви не любите розповідати про себе, бо це тягне на подкаст ♓ Риби - якщо життя вас чогось і навчило, то тільки тому як краще не робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t480241885T Offline
    t480241885T Offline
    Илюха
    wrote on last edited by
    Цікаво, кому ж так повезе бути твоєю сусідкою! 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t1877825354T Offline
    t1877825354T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    А яке питання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    я користуюсь інколи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Скажіть чи хтось отримує зарплату чеками. Як робите депозит і скільки днів проходить поки гроші стають доступні? Не знаю чи на щастя ( для мене більше на жаль) таке явище як зарплата чеками тут ще наявне... У мене банк CIBC. Через онлайн банкінг календарний тиждень або більше, через банкомат один раз було три робочі дні, потім там само як через онлайн банкінг тиждень. Щоб платити оренду, треба брати і так з невеликих запасів, які залишилися, а потім класти назад бо зарплата мала. Виходить ще один стрес до інших тут наявних... вроді і отримала зарплату, а вона недоступна. Є версія що це залежить від умов відкриття рахунку, дехто після того як роблять депозит через онлайн банкінг, відразу отримують у доступ всю суму... Працівниця банку казала що можна їхать в якесь відділення і там відразу отримать гроші, але бажання їздить кудись за своєю заробленою зарплатою нема... У когось є така проблема?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    🏠 Друзі, вітаю всіх! 🏠 Здається кімната в квартирі 4 1/2 з гаражем і локером на Cote Saint-Luc. Розташована у Presidential Towers Montreal (H4W1S9) з видом на Мон-Руаяль та собор Святого Джозефа. Умови оренди: • Ціна: 950 $/місяць з опаленням • Тривалість договору: з будь-якого числа поточного місяця до 31 серпня 2025 року, з можливістю продовження. • Застава: місячний депозит 950 доларів (повертається наприкінці договору). • Вимоги: офіційне працевлаштування та кредитна історія. Особливості квартири: • Площа: 91 м2, чиста, світла, частково мебльована. • Кімната: найбільша в квартирі, без меблів. У квартирі: • 2 спальні, 2 ванні кімнати. • Великий скляний балкон. • Повністю обладнана кухня (холодильник, плита). • Пральна машина. У будинку: • Доступ до двоповерхового підземного паркінгу, саун (чоловіча/жіноча), спортзалу та басейну. • Три нові ліфти. • Централізоване опалення та кондиціювання (холод/тепло). • Паркомісце та локер входить в вартість оренди кімнати. Інфраструктура: • Транспорт: поруч автобусна зупинка (маршрути до метро Plamondon, Atwater, Vendôme – близько 15 хвилин). • Магазини: супермаркети IGA, Dollarama. • Парк Сусідство: Ваша сусідка – дівчина-українка, працює масажистом. Контакти: Костянтин ☎️514-402-8629 (у робочий час краще писати, якщо одразу не відповім).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    У мене BMO — будь-які канадські чеки через додаток зараховуються миттєво, але просять зберігати їх 14 днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Ну за що ви мужика ображаєте :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Це залежить від багатьох факторів і від банку в першу чергу. Думаєте чого шахраї TD банк так полюбляють? А в Дежардані можна попросити про збільшення ліміту відразу доступних грошей, але я не пам'ятаю, що CIBC таке пропонує. Тобто дірект депозит або інший банк.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Чомусь не платить, хоча установа державна...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    А Ваш роботодавець хіба не може платити за Direct Deposit?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Дякую, буду пробувати там, у мене є там відкритий рахунок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    BMO це ті, у яких цей статус ще треба заслужити (як і ліміти переказів, наприклад).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Якщо установа державна і працює вже більше 30 років платячи людям зарплату, не зовсім розумію у чому проблема для банку затримувати гроші на тиждень чи більше. Якщо організація сумнівна або нова- це інша справа, але видно їм просто ліньки морочить цим голову тому все стандартно для усіх
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Чому лише сьогодні? У мене весь рік такий
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Я завжди тільки особисто з чеком їду в банк, миттєво знімаю або готівку або на рахунок. При цьому готівкою може бути два варіанти: з відображенням на рахунку і без.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    З точки зору банку неважливо які чеки будуть підроблювати. Може десь є і такі, хто підробляють навіть чеки від держави.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags