Український Монреаль
-
Спробую
-
Але залежить від банку. Можуть сказати що в них це заборонено
-
Подзвоніть їм і скажіть що вам дуже необхідно підняти суму security deposit. Що ви довіряєте роботодавцю і з чеками все ок
-
Згодна з приводу фігні. Я не проти щоб перевіряли, але ж не тиждень+...
-
Багато підробних чеків. Рбц мені через якийсь час самі підняли Дежерден поки ні.
-
І такс реторн чеком був Хоча дава інфу для дірект депо
-
Зрозуміло
-
Ні зп дірект Стипендія у жінки була чеками Як і в мене поки ще була на парт таймі
-
А у вас зарплата теж чеками? Напевне в сфері айті такого вже нема
-
Пишу апдейт. Зателефонувала в їх телефон банкінг і ввічливий індієць повідомив що мій акаунт дозволяє мені зробити авейлабл дві тисячі за один раз, але потрібно телефонувати кожного разу. Ну це вже краще ніж чекати тиждень або кожного разу іти в банк 😊
-
Привіт. Буду потихенько готуватися до переїзду на Квебекщину ⚜️ Маю кілька питань: 1. З вашого досвіду яке зимове взуття і одяг можете порекомендувати, яке найкраще гріє в зимові погодні умови? 2. Які ви знаєте офлайн французькі розмовні клуби, чи є якийсь хаб для міт-апів для франкофонів? 3. Які є в Монреалі музичні колективи? Цікавлять з академічною і народною манерою виконання. merci à tous✨
-
Вікторе, такі цікаві питання у вас сьогодні) 1. Підніміться на Граус Маунтайн, від ватерфронту хвилин 30 і подивіться яке взуття, воно у всіх різне, хто що хоче/може те й купує. 2. Розмовний клуб знайдете коли знатимете адресу, місто мільйонник, Ви ж зараз не їздете з Вест Ван в Сурі щоб побалакати, а онлайн не те. 3. Є телеграм канал творчіх людей Монреаля, про музику там Вам більше розкажуть t.me/f4ggdsa57gs. 4 від себе додам - помилуйтесь ванкуверськими пальмами до весни і не доведеться стресувати через Монреальські морози.
-
Дякую то я ше не їду, але хочу по чеклісту питань пройтися, шоб більш усвідомлено здійснити переїзд. в березні в Монреалі яка зазвичай температура?
-
Доброго дня, шановні. Хтось буде їхати в Україну, найближчим часом? 🤩 Потрібно планшет невеличкий передати на Дніпро Новою Поштою. Пишіть, будь ласка в ПП.😘