Український Монреаль
-
Ви, напевне, були агресивним. Могли вдарити дівчину.
-
Та й з першого разу суд не знімить, скоріше з 2 а то й з 3
-
Думаю що ніяк
-
Сусіди для свого спокою визвали поліцію, бо ніхто не хоче чути неадекватні крики , де гарантія що завтра знову це не повториться, а так за 5 місяців точно дійде до людей що це не ок
-
Щось типу цього, але навіть без биття посуду. Конфлікт вичерпався до ранку, це вперше така сварка була. Про яку жалію. Але не розумію дій поліції. Коли їм одне говориш і доказуєш, що все добре. А вони тобі от таке. Ну і коли дівчина, бачить що мене забирають , аж плаче від цього. А поліція каже «тобі так краще буде». Від цього тільки нам обом гірше стало
-
-
Це не норм такі сварки
-
Мабуть тоді всьому світу треба брати приклад. Якщо поліція має вирішувати, як краще нам. Розумію ще коли є якісь претензії до мене, це не вперше чи ще щось. А коли кажемо що все добре , і це не ми викликали поліцію. І вони самі вирішують, що мені не можна бути дома, ні бачитись, ні говорити з нею. Це якась самодіяльність, яка тільки гірше робить
-
У Квебеку (і загалом у Канаді) поліція має право: 1. Тимчасово затримати особу – якщо є відчуття в загрозі безпеці іншої особи. 2. Видати усне або письмове попередження – якщо ситуація не вимагає судового втручання. 3. Звернутися до суду з вимогою обмежувального припису – але саме суд ухвалює рішення про заборону просування. 4. Встановити тимчасові обмеження – якщо вони діють як умови звільнення під заставу після арешту.