Український Монреаль
-
Так, це вирішує поліція, а не Ви. І хай це буде превентивний засіб, а не потім приїжджати на поножовщину чи труп. Вони тут не ворушаться по злочинах щодо майна, а віддають пріоритет при загрозі життю чи здоров"ю людини. Я розумію, що емоції можуть зашкалювати, але вирішувати проблеми в стосунках треба цивілізовано і спокійно, розумом, а не агресією. Вибачте, якщо занадто персонально. Від мого імені поліція подала в суд на кримінал на шумних сусідів, бо задовбалися приїжджати до нас. То три місяці до суду їх чути не було. У мене явно був значно більший стрес від того всього (перший рік в Канаді), ніж у них.
-
Добрий день! Здаються два офісні приміщення (1000$ на місяць) (приміщення 1 - 2,3 фото, приміщення 2- 4,5,6 фото) за адресою 555 Rue Chabanel Ouest В приміщенні також є фотостудія якою ви могли б користуватися, конференц зала , безлімітна кава/чай/снеки та складове приміщення За деталями в приватні
-
Звʼязатися для чого ?)
-
Ааа , боже , до мене дійшло Вікна закриємо 😂
-
То нехай там і закриють :) або купляють штори для офісів 3х останніх поверхів у нас. Я можу зробити офіційне звернення до адміністрації і навіть піти позбирати підписи кому у нашій будівлі заважають працювати ці спалахи, але ж я сподіваюсь що це питання можна вирішити в іншій формі)
-
Так воно з цього і починається.
-
Ні, це міжнародні протоколи. Наступного разу поводьте себе так, щоб поліцію не викликали сусіди.
-
Передзвоніть сюди все розкажуть як діяти 5149356196 5149390597 centre integre
-
Не все, не треба розганяти, я тільки з костко.