Український Монреаль
-
Вітаю! Потрібно подзвонити в рамкю
-
Доброго дня всім! Допоможіть будь ласка з таким питанням: як отримують в Монреалі мед страхування? За ці два тижні , що я тут оформила стільки всього, маю купу документів , листів , але не можу зрозуміти , коли і де я маю реєструватись , щоб отримати страхування
-
І це - чудово
-
Ну це так, але там швидко виправили :)
-
Без питань. Коли солов'їною
-
Мені здається що якщо жінка шукає компаньйонок, яким здавати житло, це нормально що вона хоче жити із іншими дівчатами.
-
Тут не люблять москвороту мову і сексізм
-
Нагадаю що СЬОГОДНІ о 7-й вечора зустріч з бухгалтерами: t.me/montrealukrainians/45976
-
Якщо ви замовляєте звіт від кредитного бюро, зазвичай вони не просять вводити ваш номер, а просто питають ім'я, дату народження, і самі пропонують щось в стилі "тут є 5 варіантів, оберіть який із них закінчується на три такі самі цифри як ваш SIN, або оберіть "ніякий" якщо не один із них", щоб не світити вашу повну інформацію.
-
Грубо кажучи, як іммігранту, нормально що вас питає SIN тільки три інституції: коли ви отримуєте грошову допомогу від уряду, коли ви виходите на роботу та коли ви робите податки.
-
Ваш SIN ще щось типу ІПН в Україні, орендар не має права наполягати на його наданні. Він може запитати, але ви маєте законне право відмовити і запитати нащо йому така інформація.
-
Випадки, коли ви не повинні надавати ваш SIN: 1) співбесіда чи подання заявки на роботу 2) як перевірка вашого ID 3) оренда 4) торгування із орендарем за вартість житла 5) ви подаєтесь на кредитну картку 6) ви хочете отримати гроші із чеку, який вам надіслали 7) медичні опитування 8) оренда авто 9) телефонні, інтернет, телевізійні сервіси та їх оформлення 9) оформлення заповіту 10) вступ до університету чи колледжу
-
Випадки, коли питати SIN нормально: 1) ви почали працювати і ваш роботодавець його запитує 2) ви заповнюєте податкову інформацію 3) ви відкриваєте рахунок у банку чи іншій кредитній установі 4) ви подаєтесь на провінційні, федеральні чи інші формати допомоги, грантів, тощо
-
На роботі нормально що просять SIN, бо вони сплачують ваші податки.