Український Монреаль
-
+14384109146 volodymyr
-
Я тут про це писала, до речі.
-
La Canadienne дуже дороге.
-
Починали з гарного, зараз купуємо практичне. Можна знайти в неочикуваних місцях. Місцеві бренди (Sorel, La Canadienne) - найбільш практичні для місцевої "солоної" зими www.simons.ca/en/women-footwear/winter-boots--8839
-
Я якось не розумію за що пропонується платити, це таке завуальоване прохання купити права?
-
То шо там за Гугл?
-
Доброго ранку шановні учасники групи Мій друг шукає хто зможе зареєструвати його на перездачу водійського посвідчення з українського на канадське Готовий гарно заплатити🤑🤑
-
Велике спасибі за подробиці про терміни.
-
Ну про знаки і тд, це зрозуміло, нехай вчить паралельно. Хоч мінімальні речі.
-
Велика кількість дорожніх знаків буде французькою, вона їх просто не розумітиме.
-
Місяць теорія, 11 місяців практика. Офіційно можливості навчатись українською чи російською немає, теорія у вас буде у великій групі. На практику можна пошукати водія-інструктора російсько- чи україномовного. Але тут мова важливіша за права, якщо чесно.
-
Дякую, та не було. І за відповідь спасибі, вже теж в приватне повідомлення не байдужі відповіли ). Діткам 2-4-11. Уже передала інформацію. Дякую, нехай думають.
-
Якщо прав не було то до року може забирати отримати права. А де вони поселилися? І скільки років дітям?