Український Монреаль
-
CSAI вас зустрінуть в аеропорту
-
♈️ Овен 9 жовтня. ✨ Спи побільше, думай поменше. ♉️ Телець 9 жовтня. ✨ Менше нервів, хоча б сьогодні. ♊️ Близнюки 9 жовтня. ✨ Такий день, що захочеться його повторити. ♋️ Рак 9 жовтня. ✨ Знову доведеться поплакати... ♌️ Лев 9 жовтня. ✨ Ай-ай-ай, знову ревнуємо? ♍️ Діва 9 жовтня. ✨ ВИСТАЧИТЬ ЛІНУВАТИСЯ, ПЕЛЬМЕШОК. ♎️ Терези 9 жовтня. ✨ Раптом все взаємно? ♏️ Скорпіон 9 жовтня. ✨ На цей знак не діють натяки. Говоріть все прямо! ♐️ Стрілець 9 жовтня. ✨ Сьогодні тобі нічого не допоможе. ♑️ Козеріг 9 жовтня. ✨ ТИ ЙОМУ/ЇЙ ТЕЖ ПОДОБАЄШСЯ. ♒️ Водолій 9 жовтня. ✨ Ось це так, тобі сьогодні пощастить. ♓️ Риби 9 жовтня. ✨ У всьому винна твоя жопа. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Пишіть повідомлення - скинуть ціле меню
-
Не знайшов цін на сторінці :(
-
У нього немає посвідки в Україні, значить приїхав до нас так само, як і хоче зараз в Канаду. Хотів кращого життя, а має тепер війну. Альфонс. У мене чоловік тунісець, і діти у нас є, і документи офіційні вже більше 20 років. То я вважаю, що мій чоловік може і має право на візу. А цей блазень нехай їде до себе додому, а не виїжджає за рахунок наших дівчат до кращого життя...
-
Мама з України ліпить вареники, пельмені на замовлення. А ще пече налисники. Подивитися на них та замовити можна тут: www.facebook.com/MaisonUkrainienne
-
В що? Ти що не хочеш додому повернутися?
-
Повернувся додому звістно в іраку не має війни
-
Господи помилуй, українці під обстрілами сидять виїхати не можуть а іноземці в Канаду їдуть. Не соромно?
-
Яке відкрите нахабство.