Український Монреаль
-
Краще у клініку і не чекати.
-
А куди взагалі встати у чергу за сімейним лікарем? Чи є в тому сенс? Чула, що і у власного сімейного лікаря фіг отримаєшь апоінтмент
-
Ти мабуть один з єдиних хто читав ті листи. Пишаюсь тобою.
-
менi прийшов лист вiд рамкйю тiпа якщо ви не майете сiмейного лiкаря але хочете на прийом то дзвонiть та записуйтеся по номеру 514-488-2266, але це тiльки для мешканцiв певних районiв Монреалю. Але я впевнений що такi приколи мають бути на любий регiон
-
Зі мною. У мене двоє
-
Клініка без назначення це трішки інше. Там не відчинені цілодобово і туди не біжите з дуже терміновим. ЕР це вже враження що нема вже куди
-
Чуєш тримай недалеко. Ще будуть такі питання. Зима скоро
-
Дуже дякую!!
-
З ким? В мене троє
-
По температурі в мене червоний пояс) А волк- iн чим відрізеяються від ЕР? В яких випадках куди звертатися
-
у особистi скинув файл та опис
-
Відповідаю ніби я в чаті «мами Монреалю» і я саме й мама 😂 Двоє дітей з вами творить чудеса.
-
Посидите в ЕР п’ять годин і вам скажуть приблизно так: дитина дихає нормально, почекайте. Якщо температура, треба прийняти ванну у літній воді та пити багато води. Вони тільки звертають увагу на хронічні захворювання.
-
Дайте, будь-ласка. Є рамкйю, є страховка чоловіка з роботи
-
Не хотілося б це обговорювати) Не гострі, що треба бігти прямо зараз. Але дитина мала певне захворювання раніше, в купі з яким нові симптоми мене бентежить.
-
у вас просто рамкйю? можу дати посилання куда дзвонити
-
Які симптоми?
-
Друзі, якщо треба дитині до лікаря, куди вести? Це вперше. Зрозуміло, що в нас нема сімейного. В емердженсі - це тільки з дуууже серйозними симптомами, чи як?
-
Тільки написав що тут багато люду і Люда тут як тут