Український Монреаль
-
наше завдання боротися з цими наслідками як адекватні люди. Попросили би його просто перейти на солов'їну
-
а повага до правил чата мусить бути?
-
росiйька iмперiя забороняе мову - то для танi норма. Украiнцi заборонили росiйску - таню це не влаштовуе. Чи таня ще не доросла до самоповаги, чи таня сама москалька
-
У мене настрій гарний
-
Вам теж на вихід?
-
мусиш мати якусь повагу до себе - не розмовляти публiчно на мовi окупанта, в тет-а-тет роби що завгодно
-
Правило тут чітке
-
ору
-
Почалося! Відео чат рулєтка
-
Один, два, три, скики там йому лишилось?)))
-
чоловiк поставив собi гол - у топ 500 форбс, подивимось чи здогадаеться вiн на якiй мовi спiлкуються в украiнському чатi
-
Вийди. Тут тобі не місце
-
При розгляді Вашої заявки на резидество офіцер буде розглядати не тільки мову, а все в комплексі і де Ви працювали і ваші доходи, не забувайте що Мі-Fi платить допомогу близько року, а вчитися до рівня В2 Вам доведеться близько півтора і більше. Зайдіть за ссилкою на яку Ви схиляєтеся і уважно перечитайте. Там написаний лише один із варіантів для подачі на резидество не зациклюйтеся тільки на мові, як варіанті еміграції, легше розглянути варіант з CÉGEP і безліч інших, але Ви і без мене все вже знаєте.
-
Ти новенький?
-
Ви погоджуйтеся чи не погоджуйтеся, мені всеодно, в Квебеці я давно і просто ділюся своїм досвідом, мене з рівнем А2 (4 рівень) зарахували для подачі на громадянства, і в Квебеці зараховується, можете зателефонувати в міністерство еміграції і уточнити. Bonne chance!!!