Український Монреаль
-
Зверніть увагу на правила в описі чату, дякую
-
Так, давно відправила , мене вже ж покликали на понеділок.. тільки одна проблема .. адресу не дали 😀 далі вихідні. А далі я мама винна що не прийшла. Таке вже другий раз 🤦♀️
-
Ага дякую зрозуміло , в такому випадку ще довго чекати мені((
-
Якщо ви відіслали їм свої документи в конверті які вони вимагали через декілька тижнів вам прийде інформацію з адресую коли приїхати і куди
-
Повинні бути ! Але спершу зареєструватись
-
Бо я бачила там щось на пошту їм треба висилати
-
А можна реєструватись онлайн ? Я ще не приїхала але б хотіла на курси попасти в жовтні десь
-
Дякую за відповідь по справі. Я реєструвалась через сайт. До них під’їхати, це в міністерство ? Бо в школі що поруч з нам одразу відповіли що треьа офіційно реєструватись, ідіть звідси.
-
Є , але реєструватись треба вже , бо чекати треба +- 2 місяці , щоб попасти в групу і обов’язково дивитись , що вони присилають в особистий кабінет
-
Не знаєте чи Немає курсів францизацьйон на full time в вересні чи жовтні?
-
Якщо не помиляюсь всі курси починаються 29 серпня , гадаю, краще до них ще раз під’їхати , в нас в групі на співбесіді була дівчинка яка не правильно зареєструвалась і не відіслала їм конвертом свої дані але на 29 її все ж таки взяли
-
Дякую, що написали!👍🏻 Виправив описку.
-
Народ, всім привіт! 🇺🇦 Запрошую разом позайматися йогою та відзначити День незалежності України💛💙 Практикуємо: 24 серпня - Шатоге, початок 18:30; 27 серпня - Шатоге, початок 9:00; координати зустрічі (орієнтир дитяча площадка) goo.gl/maps/ARR3wn8UAfimfhsMA 28 серпня - Монреаль, початок 10:00 - Parc Angrignon (зустрічаємось коло виходу з метро до парку та паркінгу) goo.gl/maps/DHaxQogjjK8H5S9L8 Після практики, всіх запрошую на невеличкий пік нік. Беріть з собою килимок для йоги, комфортний одяг по погоді та щось по бажанню для пікніку. Недалеко від місць практики будуть дитячі майданчики, тому, хто з малишнею беріть їх з собою. Нехай між собою знайомляться та тусуються 👶👧🏻😜 До зустрічі 🌍🙏🏻
-
Треба на курси 🤣 тяга до знань неймовірна.. але безвихідь