Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 384.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Christuriel
    wrote on last edited by
    Bonjour à tous) Désolé je ne parle pas ukrainien. Y'a t'il quelqu'un ici qui prévoit inscrire son enfant dans une école primaire ( première classe) à Montréal ? Quelle école avez-vous choisi ? Pourriez-vous partager votre expérience de recherche d'école ? Vous pouvez me répondre en inbox. Vous pouvez répondre en ukrainien) Merci beaucoup.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Ось comparison tool - вибираєте фільтри, які підходять і тада :) сайт шукає найкращі банки і їх сервіси. itools-ioutils.fcac-acfc.gc.ca/ACT-OCC/SearchFilter-eng.aspx?lang=eng
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Ще пораджу подивитися National Bank: www.nbc.ca/personal/notice/support-measures.html Ця сторінка як раз допомога Українцям та які сервіси вони пропонують.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    По телефону в мене зайняло тиждень і три паперові листи. То я так купляв автострахівку з офісу дилера і диктував всі дані по телефону Хіба тиждень часу і купа нервів, шо шось знов не так - то простіше? :) Я би ліпше раз пройшовся...
    1 Reply Last reply
    0
  • t390096817T Offline
    t390096817T Offline
    Inner Fire
    wrote on last edited by
    то ви кажете що так було б надійніше, бо проще як раз таки по телефону) на це і телефон
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irons Iriska
    wrote on last edited by
    Оо в мне теж зробили помилку😂 ім'я не вірно написали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Так, але мене вбиває їхня привичка вирішувати по телефону все. Набагато простіше прийти в відділення, перевірити все на екрані, ніж диктувати свої дані в стилі: альфа браво, лімо, потім чекати листа, потім побачити в листі, що таки є опечатки в прізвищі, потім знов дзвонити і пояснювати... Я так в в страхову три рази дзвонив щось виправляти ))) частково і з моєї сторони вина, шо так пояснив, але шо по робиш. Прийти в офіс - то набагато надійніше:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irons Iriska
    wrote on last edited by
    Насправді вам і не потрібно то віділення особо все можна потелефону вирішити та в додатку, доречі в RBC я пам'ятаю розмовляла з ботом півгодини а потім чекала купу часу консультанта, непямятаю дочекалась чи ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Dejardins є ще в Онтаріо і ще якихось провінціях, але не всіх
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Чого ви решту відкинули? Хороший банк це: - безплатне обслуговування хоча би рік, або два - дає кредитку по CUAET - в плані обслуговування є хоча би кілька безплатних транзакцій на місяць щоб оплатити рахунки. Ніби в CIBC, BMO, RBC, Dejardins таке має бути, за решту тре погуглити. Можливо таке є в ScotiaBank і інших популярних. За TD вище люди писали, що їм не дали кредитки. Якщо в відділенні вам не дають того, що я вище написав(кредитка і безплатне обслуговування хоч рік), то я би таки пару разів перепитав, чи може він щось зробити. Якщо ні, то пішов би і відкрив в іншому банку або в іншому відділенні. Таке буває, що на місцях не про все вкурсі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irons Iriska
    wrote on last edited by
    Все це час, можно і в RBC все зробити, але мені в той час було пріорітетніше відкрити кредитку якнайшвидше, і зараз вже 2 місяці я корестуюсь Desjardins та дуже щаслива. Найідеальніший банк, як на мене, це банк який потребує мінімум мого часу, а в цьому банку я майже все можу зробити в додатку, тож мене влаштовує.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Я не мала досвіду з RBC, але між Дежарден і RBC практичніший RBC. Часто залежить на кого попадеш в банку. І так, всюди багато бюрократії, але тут і одна з найстабільніших банківських систем у світі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    До речі, ось і пропозиція в Scotia bank: startright.scotiabank.com/newcomer-offer
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    В мене з Роял банком поганий досвід. Раніше у Scotia Bank були цікаві сервіси для новоприбулих, треба подивитися, чи ще є. Мені дуже подобається Tangerine - я до них перейшла півтори роки тому: www.tangerine.ca/en
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irons Iriska
    wrote on last edited by
    Незнаю з моєї практики знайомства з RBC, а я разів 5 туди ходила, це був перший банк куди я звернулась, це дуже застрілий банк з дуже заплутанною бюрократією, можливо мені дуже щастило з консультантами😂 але я нікому не пораджу його. Якщо б канадські банки знали який неймовірний український монобанк, це мабуть перлина банківського сервісу❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t394009759T Offline
    t394009759T Offline
    LizO4ka
    wrote on last edited by
    Так Мені пощастило )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    RBC входить в 5 найбільших банків Канади. Desjardins ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Desjardins є тільки в Квебеку, а Роял по всій Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Вітаємо. В Desjardins добре, що можна порозумітись на українській мові бо є укр каса на Beaubien, але у всьому іншому уступає Royal Bank
    1 Reply Last reply
    0
  • t390096817T Offline
    t390096817T Offline
    Inner Fire
    wrote on last edited by
    треба почекати на ветеранів монреалю
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.