Український Монреаль
-
я брала консультацію в адвоката. Він сказав - краще не через Квебек за можливості, бо супер-довго
-
Друзі! Часу мало, я б сказав дуже мало, нам терміново потрібні кошти, на спеціальний дрон, ціна його 200к. Звіт буде прямо з використанням його в бою! Це дуже важливо, а часу мало, я прошу, ні я благаю Вас скиньте хто скільки може на нього. Є вже 50к, ситуація настільки критична, що я буду продавати свій тепловізор. Прошу покидайте цей меседж своїм друзям, знайомим, по чатах і т.д. Ось реквізити: Моно: 4441114427749864 Приват: 4149439317129462
-
Re: www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs/quebec-experience-program/selection-conditions/knowledge-french
-
7 out of 12 on page #10: cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/francisation/MIFI/referentiel/NM_echelle_niveaux_competences.pdf
-
Не просто французька, а треба буде виходити на 7-й з 12 рівнів, не знаю як він в A-B-C перераховується.
-
$6600 (fed+prov income tax only) Це $550 щомісяця. А оренда рівноцінного житла в Ванкувері коштує більше ніж Монреаль+$550