Український Монреаль
-
Є й таке А є це що не здогадаєшся
-
сидiли нiчо не робили, чекали
-
ага знав я один випадок у одесi просто)) чуваку було погано вся сiмйя знала що з ним щось не так а потiм вiн згвалтував та вбив дiвчинку
-
Такі люди бувають дуже "примірними"в сім'ї і тд
-
Скажить будь ласка: можу я у автобусі придбати квіток? Або тільки на станції метро?
-
Можете в автобусі заплатить монетами 3.50. Бачила що кидали паперовими 5 доларів, але здачі не дають. Як я розумію, треба просить квиток для транзиту якщо далі збираєтесь їхать
-
Дякую дуже:)
-
Я нещодавно приїхала і ще не познакомилась :)
-
А може е в нашій групи проф. кухарі, які роблять дуже смачні варенички :) Будь ласка, дайте телефон:)
-
Порадьте будь ласка куди поїхать/сходить в Монреалі ( крім церков) щоб сподобалося. Зняла квартиру в районі де бачу в основному темношкірих, як на вулиці, так і в автобусах. Я нічого проти них не маю, але почуваюся дискомфортно якщо я в меншості…В під‘ізді на декілька поверхів те саме. Перед цим жила в передмісті, там відчувала себе добре, тільки далеко до всього було. Коли переселилася в цей район ( не Норд) зникло відчуття що я в Канаді. Підкажіть будь ласка місця які можна подивитись щоб закохатись в Монтреаль.
-
На рахунок смачних не знаю, але попадалось мені таке оголошення.