Український Монреаль
-
в мене один йе, можу дать, але вiн не з чату
-
Куаєтовці повинні чекати за межами канади, якщо змін не буде.... Може якщо хтось встигне новий перміт отримати звичайний, то може залишитися
-
Якщо були номіновані вже то маємо ж. Чи я десь туплю?
-
За звичайним ворк пермітом дають, за куаєт не маємо права
-
А заідкі інфа? Бо наскільки я пам‘ятаю то папірець з нлмінацією сам по собі є пермітом. Хоча іміграційники мають знати краще)
-
Доброго вечора. В мене таке запитання,я маю візит до посольства України в Оттаві на виготовлення нового закордонного паспорта для дитини 12 років. Його батько в Україні, тож від нього потрібна нотаріально завірена письмова згода. Можливо вже хтось вже робив паспорт дитині в присутності одного з батьків, підкажіть, чи може бути достатньо заповненої анкети без завірення (якщо раптом батько дитини не зможе завірити)??
-
Добрий вечір! Підскажіть чи є в Монреалі банкомати nfc ? Дякую
-
Чудово:)
-
Добрий вечір! Рилася по пошуку за своїм питанням, відповіді не знайшла🥹 Якщо я отримувала провінційну допомогу, але нещодавно почала францізасьйон і хочу отримувати стипендію- то (я знаю😅) що можу отримувати щось одне, і мушу про це повідомити Суть питання: повідомити куди?😅
-
В мене від руки. Вище писали, що зараз ніби не вимагають 🤷 У понеділок якраз буду їхати в Оттаву
-
здається, ось відповідь)
-
Service Quebec
-
А звідки інформація про купетівців і за межами Канади? Вона перевірена?
-
Indeed для пошуку роботи. Квартиру знайшла на Фейсбукмаркетплейс, але то головний біль конкретний, особливо якщо нема роботи. З приводу квартири мені на фейсбук в групі наші пані писали що пишеш пост на фейсбук і раптово знаходяться українці які живуть в Канаді давно і починають пропонувати варіанти що тільки вибирай біля якої станції метро… з пані сперечатись не стала, можливо, правда..