Український Монреаль
-
це правда питання було логічне
-
Так у Вас питання було без якоїсь конкретики, ні на якому етапі помилка, яка помилка. І взагалі самі пишете «може не той сайт», хоча самі ж пишете що успішно подавали. Як тут можна допомогти якщо такі розмиті питання? Не у всіх є час докладно у Вас розпитувати про Вашу проблему)
-
Владік, здається ми вже говорили на цю тему. Згадай мої слова.
-
Наступна здибанка про податкову.
-
Більшість інформації вже в пошуку чатику.
-
Так Але навіщо підколи?
-
Не знаю як тебе звати. Запам’ятай, ця група створена для різностороннього спілкування українців які тут живуть. Те що багато людей прилетіло за рік і ми допомагаємо, це тільки такий результат. Волонтерство не наша місія. Навіть якщо я особисто організую інформаційні вечори про все. Ще раз: спілкування і допомога це просто бонус. Твій коментар не доречний.
-
Ти подивись на реакцію людей ,на мої повідомлення ,в людей ,які ниже нижче моїх смс писали такі ж реакції. Якщо ти створив чат і нормально реагуєш на сарказм до реальних потреб людей ,то це проблема . І в описі у тебе написано - спілкуємось з повагою до людей ,але щось поваги тут не спостерігається )) І писати ,що мій коментарь - не доречний ,в чаті ,який був створений для спілкування ,це схоже на неповагу ) Виходить якась дилема )
-
Але навіщо вона вам
-
І я з ним погоджуюсь
-
Мені здається, що головний поінт Дугласа - це якраз більше про повагу. Не знаєш відповіді на питання - то пройди мимо, хтось інший допоможе, нашо свої саркастичні коменти пускати
-
я такого не пам'ятаю
-
Погоджуюсь з Богданом, група джаст фо фан. Я теж писав пару раз питання, хто знав - писав в особисті, або через пошук знаходив, хто вариться в цій темі. Те що пану Дугласу хочеться щоб було довідкове бюро, це ж його бажання лише 🙃 Бо, деякі українці (куает) по свій Канаді дуріють, не хочуть нічого шукати самі і кожну дрібницю треба щоб хтось розжував задарма. Є люди, що засирають трохи, але група - не бюро) Особливо забавно, як якісь безкоштовні моменти шукають) P.s. Найбільше вразило, як якийсь руськогаварящій шукав безкоштовне житло на 50 людей, бо всє далжнь!
-
Це правда. Є тут така лікарня