Український Монреаль
-
Де вечір?
-
Ну паном мене можеш не кликати ,часи панства закінчились вже давно ,як і повага кістяка людей ,яких я описав вищче ) А про додаткове бюро я не писав ,я лише тільки описав відсутність поваги і людянності до людей ) Я впевнений ,що люди зрозуміли мене і мою підтримку в їх користь Тому що я вже не зміг терпіти таке відношення і закривати на це очі В мене все ,гарного вечора !
-
Де повага до старших?
-
це якось неповажно
-
Викликаю на бесіду
-
На жаль ,але я собі нікнейм не вибирав по назві лікарні . Я більш люблю історію . Дуглас Макартур - американський полководець, володар вищого звання - генерал армії, фельдмаршал філіппінської армії, кавалер багатьох орденів і медалей. Прийняв капітуляцію Японії 2 вересня 1945 року від імені американського уряду
-
Боїшся чи що?
-
що і повинно було доказати ,людину ,яка виступила з підтримкою до інших людей просто заблокували . виходить ,що не він тебе боявся ,а ти ,якщо заблокував людину ,яка висловлювала правду і підтримку інших . Може одразу заблокуєш всіх моїх однодумців ?)щоб створити власну соціальну диктатору ,хто не згоден і не підтримує тебе )
-
Це що? Мета початку
-
Я вже давно не пишу тут. Тільки коли викликають