Український Монреаль
-
Зрозуміла що в більшості немає , дякую!
-
Hdrezka.me
-
Зрозуміла,дякую!
-
Фуфуфу. Нема 4к,hdr, все тупить
-
підскажіть, можливо, хтось знає толковий сервіс з ремонту ноутбуків?
-
Все шо онлайн штрафами не оподатковується
-
та начебто норм їде все..перевірив на табе і смартфоні...я чув про шдрезку...багато дивляттся там) Не Netflix хвичайно...але є ті кому потрібні і такі ресурси)
-
Можно настроїти
-
Будуть
-
Там восновному норм. Але коли навантаження то не дежу. І 720p іноді доводиться вмикати. А якщо норм тв то очі аж болять. У стрімінгів хороша якість +hdr+кешування не гірше за ютьюб й враховуючи це ціна прийнятна.
-
так...ну люди різні..кому то потрібно дивитись з перекладом ...і не платити за користування. В мене Netflix...і я важаю що це гарний продукт...якщо ти бажаєш дивитися якістні фільми..чи серіали.. і да..якщо дивитися на англ чи франсе...це працює і з часом..ви починаєте розуміти щось ) Це гарний спосіб збільшити словниковий запас..)
-
Ну мені простіше. Я англ впринципі розумів до приїзду. І з оригінальною озвучкою це кайф, бо нема таких перекосів між голосом і еффектами. Та й як практика реально непогано. Ми ставимо англ звук +англ саби і норм
-
так...я також.. ще знаеш як я роблю.. дивишься..якщо щось не зрозуміло ставиш на паузу..прочитав..зрозумів..і далі.. якщо щось цікаве..чи нові речення..слова, я використовую AnkiDroid app Там можно зберегати їх і вивчати заново якщо потрібно )