Український Монреаль
-
♈️ Овен 18 березня. ✨ ВЕСНА, ПАХНЕ ЛЮБОВ'Ю.. чи вірусом. ♉️ Телець 18 березня. ✨ Ця людина просто створена для тебе. ♊️ Близнюки 18 березня. ✨ Всі туплять, не вини себе за це. ♋️ Рак 18 березня. ✨ Викинь минуле зі своєї голови. ♌️ Лев 18 березня. ✨ Любов іноді отупляє, навіть таких як ти. ♍️ Діва 18 березня. ✨ НЕ Я ПОЧАВ ЦЮ ВІЙНУ, АЛЕ Я ЇЇ ЗАКІНЧУ. ♎️ Терези 18 березня. ✨ Часом корисно говорити «прощай». ♏️ Скорпіон 18 березня. ✨ Ну і що, що без пари? Тобі і одному дуже шикарно. ♐️ Стрілець 18 березня. ✨ Мені потрібні обнімашки... і шоколадки. ♑️ Козеріг 18 березня. ✨ Часом корисно говорити "прощай". ♒️ Водолій 18 березня. ✨ БЕРЕЖИ СВОЮ НЕРВОВУ СИСТЕМУ. ♓️ Риби 18 березня. ✨ Вже занадто пізно відступати. Давай до кінця. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Тут форма обов'язкова. Зразу ж попередження прилітають на імейл до батьків. Ми замовляли онлайн, довго чекали, прийшлося в секретаріат іти,пояснювати,чому малий без форми. А потім прийшла до того магазину, а там можна було і без онлайн черги купити.
-
Так,це проблема і додатковий стрес
-
В канаді є договір про запобігання подвійного оподаткування. Тож заплативши податки тут- платити в украіні не треба вже. Ще момент, судячи з того що я прочитав я допомога не попадає під оподаткування. І ще момент в канаді ми не рахуємось особами з захистом. Ну і я не отримував допомогу тут. Тож сумніваюсь що воно мені треба. За 2022 рік я закрив річну декларацію. Тож не хвилюйтесь.