Український Монреаль
-
що стосовно охорони здоров'я, управління країною, доступності нерухомості, балансу кошт життя/зарплатня, кошту виховання дітей - то так, нерозвинена
-
Тоді чому ви тут?
-
Абсолютно згідна! Вдома у мене є можливість консультації із стількома лікарями, скільки хочу. А тут... країна мені подобається, але говорити що тут кращий хелскеар ніж у нас- це ви заганяєте трішки.
-
то встановлений факт, в Канаді хелскер меньш доступний ніж в Києві якщо в вас є гроші
-
Чудово що вам допомогли А от у мене у подруги у Торонто дитина хвора на невиліковну хворобу. В Києві її обстежували постійно і тримали під наглядом. А тут вона рік оббивала пороги всіх інстанцій щоб їм зробили звичайний аналіз крові. Рік! І ще немає нічого
-
В Канаді хелскер зруйнований зовсім та очікування по півроку це закон, хоча саме щодо раку мені говорили що тут люди отримували необхідні операції впродовж тижнів після діагностування пухлини
-
Та до чого тут це Просто мені чудно читати що в фб що тут,яка Канада погана,але все одно сидіти тут і "плакати",а не їхати туди де добре
-
та канадці місцеві теж, а активні тікають до США, поки з США тікають сюди від БЛМ та трампа
-
в Канаді варять потрохи жабку, як і в США, щоб не схаменулися й не стрибнули
-
Що це змінить? Всі цілий рік тільки ниють і хаять Канаду Ну таке А інші в Європі ниють Мені здається є такий вид людей,яким скрізь щось не так
-
Мені в плані протестів Париж заходить, вміють бастувати 😀
-
Фартить, звичайному українцу таке тільки сниться
-
Хелскер гірший, нерухомість недоступніша, міст всього 4 по країні, а в Німеччині децентралізація