Український Монреаль
-
Всі на майдан, покажемо їм як бастувати треба
-
Доречі, канадці дуже пасивні в масі в цьому плані та влада цим користується як тільки може. А протестують маргінали тільки :(
-
Мені Канада краще Німеччини Кожному своє)
-
то крайнощі якісь, порівнювати треба з Німеччиною, Австралієй, США
-
Ну в Польщі дантист тоже дорого і мені не подобається виконання
-
Чого лайно
-
в Польщі українцям що там давно все ж краще ніж новоприбулим в Канаді
-
Ну так В основному ниють хто і Польщі.. А що там?
-
Власні відчуття)
-
люди або постійно працюють (90%) або дуже розумні та розумом заробляють та живуть вільно (1%), або хитруни паразити та їх родичі
-
Ну бо в планi сервiсу західні країни дійсно відстають порівняно з Україною. Хто не згоден може записатись до дантиста тут😅
-
Ну я просто не знаю як за пару днів можна зрозуміти що Канада краще ніж Німеччина, треба пожити, зтикнутися з якимось сферами, щоб хоч щось зрозуміти) Я ж не кажу що гірше чи краще, я був в країнах 20 може, але не можу сказати де краще жити, бо все одно за тиждень-два туристом нічого не зрозуміло)
-
Дивлячись яка саме Европа, якщо Польша то так, лайно.... якщо Німеччина, Люксенбург там якийсь то добре
-
тому можна казати що багато систем тут погані дуже, більшості тут поганенько, але можна сидіти якщо зп дозволяє відкупитися від проблем. Також, шанси працевлаштування в кращих країнах дуже низькі та треба мови місцеві вільно знати