Український Монреаль
-
Від розсрочки від оператора відрізняється не сильно
-
Офіційний магаз. Відкриваєте apple.com для канади і купуєте онлайн у розсрочку верез пейбрайт
-
Підкажіть де ?
-
Ти відповідаєш не на моє питання а продовжуєш навалювати свою тему про куріння тому що це зручніше ніж відповідати на незручні питання, правда ж?
-
Мммм аж в Одіссею захотілось пограти
-
А чому ? Яка різниця гей , чи не гей ?
-
Що саме забороняють? Не зрозуміло.
-
Це потребує або дуже хорошого виховання або глибокого рівню рефлексії, і те і те – привілеї. Плюс це потребує докладання зусиль, ще й на додачу закриває дуже зручне місце для скерування власної фрустрації. Тому, на жаль, нетолерантних треба пиздити. Я, канєшно, проти насилля, але загалом така річ як нетолерантність до нетолерантності дуже плідно впливає на здоров‘я суспільства
-
Як гарно що мало людей цікавилися історією сексуальних відносин греціі та риму)
-
При тому все одно сучасні країни в яких навіть заклик до дій заборонений забороняють продаж людям народженим після певного року аби елімінувати куріння як явище в суспільстві (наче в Новій Зеландії та Австралії).
-
Менталітет східноі європи і консерватизм не дозволяє спокійно відноситися до геів.
-
О , добре .
-
Податки прийдеться одразу заплатити.
-
Податки. Переплати нема
-
Люди полюбляють в чужий монастир зі своїми правилами
-
А переплата не вагома ?
-
Columbia University Mailman School of Public Health September 17 2021 "Recreational Cannabis Legalization Leads to Higher Use in Some Demographics ", це дослідження американського університету, таких є більше але я не хочу спамити чат статистикою.
-
Наче про геїв говорили
-
Шо ж ти про себе і про себе..
-
Те що ти не можеш пояснити дітям що це і ростиш далі нетолерантних людей, це суто твоя проблема
29 Jan 2023, 07:13
98121/238195
6 minutes ago