Український Монреаль
-
Вийшла з роботи ;) Мене ніхто не образив, просто я маю інші стандарти якості. Я приведу приклад як проходили «здибанки у минулому житті» - ми збиралися біля Дніпра на бесідочках/домиках, які орендували. Хлопці брали кальян та жарили шашлики, на дівчатах були закуски, алкоголь у складчину або кожен свій. Брали бадмінтон інколи. І всі сиділи і спілкувались. Так, людей не багато - до 10, але спілкувались. Я відвідала лише одну здибанку, яка була у барі поруч з Лавалем. І честно, мені це нагадало « посиденьки у під’їзді», де у більшості була ціль не стільки спілкування скільки накидатись. Ті хто були - зрозуміють про що я. Тому такий формат «здибанок» мені не зайшов - я обпеклася о власні завищенні очікування через рекламу цього заходу
-
Якби я був зі своїми хлопцями - я розумію, що це була би зовсім інша зустріч, ніж буде тут. Я навіть не очікую повного комфорту і максимального відриву )) але якби зараз опинився на Старому Салтові в будиночку в сосновому лісі, то той хлопець не мав би нічого спільного зараз зі мною 😂
-
Є велика різниця, коли проходить зустріч між старими знайомими і абсолютно незнайомими людьми. Коли ти вперше кудись йдеш - ти не дуже думаєш про оренду доміків для невідомо кого і чого. А коли приходить на зустріч 70 людей, то це тільки перший крок, щоб створити компанію з декількох людей, з якими ти зможеш провести час, як ти проводила раніше :) Ніхто ж нікого не знає, всі зажаті і сковані, тому й хотіли накидатися, щоб трохи розслабитися
-
Ні, потрібно мати ліцензію експортера.
-
це бізнес по українські?? в Канаді алкоголь коштує мінімум в 2рази дорожче ніж в той же Німеччині
-
Тут навіть між провінціями не дозволяється перевозити алкоголь. Ніхто, щоправда, за цим особливо не стежить, але такий закон є.
-
Бачиш, ти маєш в голові якийсь план, стереотип і під нього не підлаштувались - значить здибанки - це фігня, було не так як у тебе на Дніпрі. А) не завжди буде все згідно твого плану; Б) для багатьох людей алкоголь - це якраз шлях, щоб розв'язався язик і він міг говорити) В) не вірю, що це було метою всіх зібравшихся