Український Монреаль
-
До того ж добав одне з найтоксичніших комьюніті. Новоприбулі. Кожен може тобі посміхатися але коли ви переходите у відносини «конкуренти» тебе готові сжерти. Конкуренція за роботу, конкуренція за квартиру та інше. І ти маєш займати бойову позицію аби отримати жадане для себе
-
Зі мною жодної конкуренції бо я маю найкращу з можливих роботу (на даний день) та найдешевше житло по Монреалю 😂 у цій битві я перемогла) Наприклад знайти дешевшу квартиру. Хтось перехопить квартиру за 800 а ти платиш за ті ж умови у будинку навпроти 1000. Чуєш несправедливість? Теж саме за роботу - тут основа це конкуренція. Деякі вдаються до демпінгу ринку (горіть горіть горіть) але ж отримати 20 на час краще за 15. І чому Зіна отримує 20 коли вона навіть ангійськоі не знає! Я ж краще! В мене Французська! І так далі по списку
-
А це ми перейшли вже до українського менталітету, який нікуди не дівається ще довго. І це буде майже всюди, заздрість, якісь конкуренції, але поки не прийняти цьому виклик - то ви в цьому не приймаєте участь. Можна не казати нікому де працюєш і за скільки ))
-
Шановне панство. Для того, щоб змінилися совкові звички потрібен час та зміна поколінь. Ми всі отруєні совком. І навіть ті, кому зараз 18+. Тому що їх виховували совки. Совок це не образа, це факт. Різниця лише у тому що єдні намагаються змінитися, а інші ні. І ці звички заздрити це норма. Що корінні канадці не заздрять? Ще й як. І взагалі, життя, це постійна робота над собою. Або ти себе вдосконалюєш, або у якийсь момент ти аутсайдер. Вибачте за хвілософію. На добраніч.
-
4.gp/at6bS
-
Є тут люди які живуть в місті/ поблизу міста Квебек? Може хтось підскаже, ходив хтось можливо десь по гриби в околицях міста Квебек сіті? Може хтось підсказати грибні місця та інформацією по цьому приводу? Хочеться себе зайняти у вільний час, але брак інформації та мовний бар‘єр. - проблематизує пошук) А ще так само по рибалці, є рибаки в чаті?
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як після медичного огляду зняти обмеження з ворк перміт? Дякую