Український Монреаль
-
А по каналам? Говорять що якщо вони роблять канал(наприклад там немає вже нерва )тоді вони роблять коронку а не загальну пломбу зверху Тому може вийти до 2 тисяч$
-
В фб мені відповідала панночка, пломба від 150 до 350 виходила, в залежності від розміру
-
В мене там нерв є Я його відчуваю
-
Вибачте за інтимне питання. А коронка з якого матеріалу?
-
Це без каналів так ?
-
Як Ви будете підтверджувати аспірантуру ? Порадьте, будь ласка
-
Я не захищалася, то вченого ступеня не маю. Тому це лише для мене констатація того, що я мудра 😂 Думаю, тут процедура має бути подібна як у всьому світі. В Україні можна було через ВАК нострифікувати захист у Польщі. Але спочатку треба визначитися, навіщо це Вам. Бо моя тітка, кандидат наук, тут уже 7 років і отримала перманент резидент, але про свій науковий ступінь мовчить, вважає, що на даний момент це їй зашкодить. У Польщі у моєї подруги було так, що у вузі місця не було, і її навіть не брали касиром у магазин, бо у неї зависока кваліфікація. Думаю, краще подивитися закони про визнання/нострифікацію вчених ступенів і звань.
-
Я її підписувала, коли знімала квартиру
-
Вони дивилися оригінали документів і порівнювали фото в паспорті з оригіналом обличчя - у мене більше нічого не питали 😊 Але я бачила, що деякі люди давали умову про оренду житла.
-
Вдруге не подавалася, то не знаю. Зараз маю лише поїхати і повідомити, що чоловік почав працювати.