Український Монреаль
-
Срач та атаки - наше все
-
Так замість того щоб підтримати - ви виганяєте. Ті хто тут давно - вже давно допомагають своїм - і з мовою, і з іншим. А якщо ви тут давно то оно пішли б хоча б в групу де наші вчать французьку. Та допомогли б розібратися. Як Богдан та Ігор наприклад. (Велика дяка!❤️) А не пихато розповідати кому і що вчити. Всі і без вас знають і вчать. В дорослому віці не все так швидко робиться на жаль.
-
Це Канада така сувора щодо вимог, люди просто озвучують цей факт, вони не виннi
-
На жаль, більшість людей,які не втікали від війни ніколи не зрозуміють і будуть включати своє "біле пальто":"навіщо без мови, навіщо без грошей, навіщо одна з дітьми і тд" Коли в тебе з підготовки було те що в чому спали в тому в побігли з пакетом змінної білизни і документів
-
Канада та США не дають плюшки, надiя тiльки на себе а жили дорого
-
Та не лише одна Канада сурова. Всюди є вимоги.
-
Повторюю в кожній країні потрібно знати мову Але люди тікали,тому зауваження зовсім недоречні Тим паче більшість намагається вчити і тд
-
Де там? Ви 28 років в Канаді А розказуєте людям,які вимушено і під обстрілами покинули свої домівки як жити
-
Атаки чесно тупi
-
Так я ж вам нічого не говорю Я навпаки кажу що більшість тікало від війни і у більшості це вимушена імміграція
-
Тут нема, а там давали багато, просто наших забагато
-
А з чого ви взяли що це не реально потягнути? Потрібен час і більш ніж впевнена що люди впораються. Головне аби над головою було тихо і спокійно.
-
Вибачте я більше року служив якось не до мови було. Жалкую, що до війни не вчив.
-
3000 це на 1-2 на 1 мiсяць, все iнше копiйки