Український Монреаль
-
Плюшок не має ніде Всюди потрібно вчити мову та працювати
-
Питання чисто о реальних шансах потягнути Канадський кошт життя без допомоги уряду
-
Може і і не приїхали б , якщо війна не почалась . Куди ж діватись українцям , які стали безхатьками , а скільки вони болю відчувають , а треба працювати , вчитись , заробляти на дітей , ще й підтримувати своїх батьків . Та закривати очі і не реагувати на такіі образливі речі з усіх боків , типу не знають мови , та лізуть до Канади . Ви мабуть професор , а яких наук ?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка ті,хто ходить на курси французької парт тайм)) Пропонують роботу 16годин на тиждень, чи буду я отримувати стипендію на курсах ,якщо буде працювати? Всюди кажуть,що ні, деякі кажуть що отримують. Хотілося б поцікавитися у тих,хто вже це пройшов
-
Ну камон, я колись давно цікавилась еміграцією в Канаду, і питання було тільки в сумі, що має бути з тобою, а коли стала нормально заробляти в Україні - то питання Канади взагалі відпало. А рівень середньої англійської тут люди з нуля за 2 місяці доганяють, так що було б бажання. А щодо праці то майже всі працюють, чого ви так переживаєте за людей? Ну понити люблять, куди ж без цього
-
Щось їх ретроградить Мені навіть знайомий настрій зіпсував
-
Дякую