Український Монреаль
-
Це де? В даунтауні? Тоді можливо.
-
А то в нас багато велосипедистів ігнорують знаки с криками то ж для автівок. Тут так не канає. Але навіть в мене не районі зара будують велодоріжку. Хоча тут субурб субурб
-
Дякую!
-
Ну тут і водії культурніші і велосипедисти. Бо в Україні(конкретно в Запоріжжі) багато циклістів сильно порушували пдд. В стилі вночі по трассі в чорному без катафотів. Я так днкілька разів мало не покатав на бампері. Тут треба показувати повороти не велі. І тд
-
О, то моя колишня, передайте привiт😂
-
Пффф. В Естонії дорожче. 2.5-3 на годину(центр талліну)
-
тут доволі приємно іздити по дорогам(якщо це не 4+ полоси), почніть з тихих районів і велодоріжок, потім звикните. Водії тут обережно їздять і звиклі до велосипедистів, якщо порівнювати з Україною
-
Це наче ж вуж місцевий. Ми такого бачили ще тижні 3 тому в парку Анріньйон.
-
На фото представники єпікюр обіймаються з руськими котрі прийшли з росіянськими прапорами та розповсюджували колорадські стрічки під трек «вставай страна огромная» !В кого ще є сумніви що єпікюр то притулок хворих людей та спонсорів тероризму? Мало того що вони продають руцькі товари так ще й розповсюджують тут «руцький мир» підтримуючи вбиства українського народу!!! Українець котрий піде до них тепер щось купляти після цього закриваючи очі на таке, нехай більше не вважає себе українцем! Слава Україні! Слава Нації!
-
Ну це надзвичайно корисний продукт який тут теж виробляють, а щодо страв інших країн то вони найкращі саме в тих країнах. Якщо ви запитаєте в Італійців та азіатів що вони думають про їх їжу тут (а я так робив) вони всі кажуть що це дешева пародія
-
"Buckwheat"
-
Вона є в супер С та максi
-
А тих хто буде питати, а де ж нам тепер «гречку» купляти… Просто подумайте чого її не їдять у Европі та Північній Америці! Бо тут вона вважаєтся кормом для тварин та скота. Тому куштуйте смачні Українські страви а бо Італійську вишукану кухню, або пікантну азіатську кухню! У світі є набагато смачніші страви а ніж «гречка та помийні щі з єпікюр»!
-
це скорiше про зелену гречку, яку як раз iдять в европI, а в обжаренiй цих елементiв корисних набагато менше
-
Гречка є в Adonis, як і кисломолочний сир