Український Монреаль
-
Я ні слова не казав про те аби брати її з епікюру, ба більше написав же можна купити її тут місцевого (!) виробництва.
-
Порекомендуйте магазини з технікою , де продаються нові пральни машини. Дякую
-
Дивлячісь що хочеться. Я люблю геймерські крісла але там цвни під 700 кад за щось приємне
-
Дешево - ікея. Стіл можна і до 100 кад знайти. Крісло 200.
-
Пс не збираюсь в епікюр але всеж маніпулювати то таке собі.
-
Ну це вже маніпуляція. Представники і співробітники не одне й теж. Там хтось з дирекції вийшов? Чи бенефіціари?
-
Але коли приїхали копи, то пішли і сказали далі з поліцією спілкуватись
-
На початку вийшов хтось
-
Ну просто казати що то представники то таке собі. Співробітники - так. Представників повинна санкціонувати юр особа. Це повинно бути в штатному розкладі або через збори акціонерів Це як на заводі Запоріжсталь знайти трьох сепарів яки перейшли до свинособак і казати що весь завод сепари.
-
Ну так можно і сказати що українців вбивають тільки солдати, а не путін та керівництво… І виправдовувати усіх до схочу Якщо в них там так дозволено то це виправдовується в них… Зараз той час коли ти або ЗА вбивства українців або Проти, якщо ти нейтральне то ти НЕ ПРОТИ! А коли продають руцькі товари, то їх там купили і налогові кошти пішли на армію країни окупанта!
-
Ну тут кодному своє. Я до лурощів любил своє кугарівське крісло в Україні. Мені підходило.