Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 19.05: ♈ Овен - у вас ніколи немає часу ні на що, окрім як на з'ясування стосунків ♉ Телець - ви ніколи не брешете, тому що вам ліньки запам'ятовувати альтернативну версію ♊ Близнюки - дуже хочеться на корпоратив та на шашлики, але дуже не хочеться працювати в офісі ♋ Рак - ви вже не пам'ятаєте, коли щось робили для свого задоволення ♌ Лев - ви не фліртуєте, ви просто хочете отримати потрібну іоформацію швидше за потрібне ♍ Діва - якщо ви знайдете когось, хто витримає ваш характер, то тримайтеся за цю людину до останнього ♎ Терези - у ваші обовʼязки не входить все про всіх знати, але ви все одно все знаєте ♏ Скорпіон - бути вами - це швидко чимось загорітися і забити через 10 хвилин ♐ Стрілець - ви вже пройшли всі 5 стадій прийняття неминучого та прийняли себе таким, яким є (але завтра все може бути інакше) ♑ Козеріжка - якщо ви кажете, що вам не потрібен психолог, то значить він вам потрібен у першу чергу ♒ Водолій - очікування: навколо все таке гарне. реальність: алергія на все ♓ Риби - нічого не робити і створювати проблеми - ваш професійний рід діяльності п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 19 травня. ✨ Візьміть мене на ручки, будь лааааааска. ♉️ Телець 19 травня. ✨ Бажання когось убити 24/7. ♊️ Близнюки 19 травня. ✨ Ти прокинувся раніше, щоб помилуватися собою довше. ♋️ Рак 19 травня. ✨ Заради деяких речей можна і збрехати. Але зовсім чуть-чуть. ♌️ Лев 19 травня. ✨ Хочеться з кимось розділити щастя, але ніхто не скидається на це. ♍️ Діва 19 травня. ✨ Ти вибирав жити в кайф ще до того, як це стало мейнстрімом. ♎️ Терези 19 травня. ✨ Що робити, якщо нічого не робиться? ♏️ Скорпіон 19 травня. ✨ Все буде добре десь у другій половині дня ближче до вина. ♐️ Стрілець 19 травня. ✨ Не буває пізно, буває вже не треба. ♑️ Козеріг 19 травня. ✨ Хочеться правити світом, а на ділі приходять тільки правки. ♒️ Водолій 19 травня. ✨ Якщо щось робити — щось буде. ♓️ Риби 19 травня. ✨ Ти б з радістю, але поки не в пріоритеті. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Подивіться в додатку Мені туди приходить підтвердження
-
Доброго ранку, маю до вас більше етнологічне питання. Можливо є тут українці, чиї далекі родичі/батьки/друзі/знайомі мігрували в Канаду ще у 1900-х роках? Розумію, що це доволі складно, але можливо залишився одяг, сорочки, прикраси, взуття, які вони носили ще тоді? Потрібні фото, щоб відтворити костюми з того періоду, тому буду дуже вдячна за допомогу від нашої великої, чудової діаспори🫶🏼 Слава Україні!
-
Ви про 2-ну хвилю. В чаті таких немає
-
Та може бути, дякую. Як у тебе?
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка , хто вже трошки адаптувався , які райони чи примістечка монтреаля найкращі для життя ? Стосовно ціна/якість житла , та гарні школи для діточок . Дуже дякую .
-
Доброго ранку. Я робила переказ через вестерн юніон. В касі банку заплатила 5 дол комісії з 500 дол, в Scotia Bank. Гроші отримали нормально, все Ок.