Український Монреаль
-
Дякую
-
У моєї старшої, 14 років, у класі д'акой такого уроку немає. А молодший, 6 років, прематернель (садочок), вчора мав заняття, на якому вони вивчали вагітність і пологи, оглядали картинки і відео, вивчали, що таке яйцеклітина, сперма, яєчки тощо. Як написав учитель, діти не питали, як сперма потрапляє в жінку, і цього в програмі дитячого саду немає. А ось усе назване вище є. Сьогодні діти будуть малювати себе в животику у мами. Так що так 😂
-
Так, але я вчора була трохи шокована. Я звикла надавати дітям відповіді на ці питання, коли в них виникає інтерес. А ще мій молодший не дуже розуміє французьку, то я йому вчора пояснювала деякі речі зрозумілою йому мовою. Взагалі тут є речі, які часами викликають шок різного ступеня. Але нове суспільство, вивчаємо і звикаємо 😊
-
IBA коктейлі всі знаєш напам'ять?
-
Тут вважається що 14 років це вже пізно. І в мене цьому є зерно правди ж.
-
Я живу в Сен-Ламбер уже 3 місяці - мені подобається все ☀️
-
Добрий ранок. Куди підлітку 15 років можна піти на підробітки у нього є тільки студент перміт
-
І в 6 років без деталей воно зайде інформаційно-емоційно набагато спокійніше ніж в 12-14
-
Ну ми ще з України виховуємо трохи на західний момент так що нам простіше. Ну і ми знали особливості суспільства тут так що шоку не було. Я в принципі не бачу траблу коли в школі таке розказують а не чутки/підворотня/щось інше
-
Не хвилюйтеся, дитина у 6 років готова до цієї інформації. Гірше коли ніхто нічого дітям не розповідає, або розповідає казки, а потім у них немає елементарних знань про своє власне тіло.
-
Не кожен чоловік на пологах себе нормально почуває, не те що діти, мабуть тому (просто інтуїтивно)