Український Монреаль
-
Перепишіть обʼяву українскою будь ласка. Дякую
-
Дайте контакт будь ласка) скажіть ще,в якому районі робота?
-
Добрый день, кто нибудь знает где можно выгодно сдать золото?
-
-
Я не робив але виходячі з того як з іншими кейсами робитсья то треба через портал подаватись наново
-
Розповім про що дізнався. Я якось запитував тут, як зробити ворк перміт для доньки (16 років). Ніхто не зміг допомогти з інформацією. Коли подавались, то не оформлювали його одразу... а по приїзду захотіла підробляти, як і багато хто тут робить з її нових друзів. Через сайт ircc нічого не вийшло. Заповнював різні форми і звертався на служби підтримки - результат нульовий. Минулого тижня поїхали в аеропорт, думали по місцю щось дізнатись в іміграційній службі... ніхто не хоче допомогати... після n-ої спроби і майже ссори отримав таку пораду - їдьте на кордон зі Штатами, перетинайте і одразу повертайтеся. На канадській стороні просіть про видачу перміту. На питання - чи можемо ми таке зробити без американської візи у відповідь почув "так". Не знаю правда чи ні - завтра спробуємо. Написав, бо моє питання підтримало кілька людей. Може, комусь стане у нагоді.
-
Доброго дня,планую у червні приїхати у Монреаль по программі CUAVET.Підскажіть,будьласка,як довго робляться банківські картки? Та які ще документи треба зробити у першу чергу?
-
Щоб не було неприємних сюрпризів Нехай щастить
-
Я читала,що треба у першому ж аеропорті у Канаді робити його